Reiseforslag: Magiske Ghandruk

Varighet: 7 dager/7 netter (inkl. nattflyvning) | Pris fra: fra 19.900,-
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong.

 • flyreise t/r Oslo - Kathmandu inkl. skatter og avgifter
 • transfer ved ankomst og avreise
 • hotell i Kathmandu 2 netter med frokost
 • hotell i Pokhara 2 netter med frokost
 • sightseeing i Kathmandu
 • innenriksfly Kathmandu / Pokhara / Kathmandu
 • 2 netter i camp eller tehus under vandringen
 • Annapurna trek med engelsktalende guide, sherpas og "Annapurna Conservation Area Project fee and Trekkers’ Information Management System"
 • måltider: frokost, lunsj og middag under vandringen
 • sightseeing i Pokhara
 • båttur på Lake Phewa
 • utflukt til Sarangkot i soloppgangen i Pokhara

Noen av feriens høydepunkter:
Dette er en tur for deg som vil oppleve noen av Nepals mange nyanser. Du får bli med på vandring i majestetiske fjell, oppleve templer og hellige destinasjoner, spennende sightseeing og autentisk overnatting i lokale tehus. En fantastisk uke med uforglemmelige opplevelser. Turen kan selvfølgelig utvides.

Klikk her for Nepal introside

Vakre nyanser fra Nepal

Video med kontraster og stemninger.


Program

Dag 1: Avreise fra Oslo

Dag 2: Ankomst Kathmandu.
Det er en fantastisk opplevelse å fly inn til Kathmandu. I klart vær har du en uforglemmelig utsikt over snekledde fjelltopper - en perfekt start på ferien. På flyplassen blir du hentet av vår representant som tar dere med til hotellet.
Overnatting i Kathmandu med frokost

Dag 3: Kathmandu - Pokhara med fly. Halvdags sightseeing.
Etter frokost blir dere hentet på hotellet og fløyet til Pokhara, en flytur som tar ca 25 minutter. Pokhara-dalen er usedvanlig vakker. Frodig vegetasjon, glitrende innsjøer og med fantastisk utsikt mot de snøkledde fjelltoppene i Himalaya. Refleksjonen av Mount Machhapuchhare i det krystallklare vannet i Lake Phewa er magisk. Selve Pokhara er et sentrum for de som vil tøye egne grenser med ulike aktiviteter som kiting, hanggliding og rafting.

Etter ankomst og litt forfriskninger blir dere tatt med på en halvdags utflukt til flere berømte steder, bl.a. fossefallet Davi's Fall, den fantastiske grotten Gupteshwor som også er tempel for Lord Shiva, og Bindabasini tempelet som er et av hinduenes mest populære helligdommer.
Overnatting på hotell i Pokhara med frokost

Dag 4: Pokhara - Nayapul og vandring til Ghandruk (1011 m / 3-4 timer)
Tidlig om morgenen etter frokost blir dere kjørt til Nayapul, en biltur som tar ca en time. Deretter venter en vandring oppover mot Ghandruk. Underveis har dere fantastisk utsikt over Annapurnas.
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 5: Vandring til Pothana via Deurali (1900 m / 5-6 timer)
Etter frokost fortsetter turen videre til Pothana via Deurali. Her vandrer dere gjennom de fantastiske rododendron skogene med et yrende fugleliv. Vennlige og gjestfrie mennesker møter dere i landsbyen Chandrakot. Turen fortsetter videre oppover og den majestetiske skjønnheten blir mer og mer imponerende.  
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 6: Vandring til Phedi og transport til Pokhara/Båttur
Etter frokost vandrer dere langs åskammen til Phedi med flott utsikt til Himalays. Turen bringer dere gjennom landsbyen til Dhampus. Vel fremme i Phedi blir dere kjørt tilbake til Pokhara, en tur som tar ca 30 minutter. 

Etter å ha sjekket inn på hotellet, venter en avslappende båttur på den vakre og berømte Phewa lake. Nyt synet av majestetiske fjell som speiler seg i vannflaten, mens dere glir forbi frodige skoger og det vakre tempelet som er bygget på en liten øy midt i innsjøen.
Overnatting på hotell i Pokhara med frokost

Dag 7: Retur til Kathmandu med fly/Sightseeing
I dag returnerer dere til Kathmandu med fly. Etter innsjekk på hotellet og en liten forfriskning, venter en flott sightseeing. 

"Kathmandu" betyr laget av treverk fra samme tre. Nepals hovedstad er landets sentrum for kunst og kultur. Byen har mange severdigheter, bl.a. Kathmandu Durbar Square med sine vakre templer, det hellige Seto Machindranath og palasset som engang var hjem til Nepals kongefamilie. I løpet av turen rundt i byen kan du vandre flere århundre tilbake i tiden.

Swayambhunath Stupa, dette hellige tempelet, regnes for å være rundt 2000 år gammelt. Stupaen ligger på toppen en høyde og Chaityas og Pagoda-templer smykker åssiden nedenfor. Herfra har man fantastisk utsikt over Khatmandu. Det sies at Buddhas øyne som er malt på siden av Stupaen, holder oppsyn med hele dalen.
Overnatting på hotell i Kathmandu med frokost

Dag 8: Retur til Norge
Før avreise blir det tid til en utflukt til Bouddhanath Stupa. Dette er den største stupaen i Nepal og ligger ca 7 km syd for Kathmandu. Dette vakre pilegrimsstedet er oppført på UNESCOS verdensarv liste

Deretter er det tid til å ta farvel med Nepal for denne gang. Dere blir kjørt til flyplassen i god tid før avgang.

 

 

 

Reis til Nepal når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.