Reiseforslag: Veien mot Annapurna

Varighet: 15 dager/15 netter (inkl. nattflyvning) | Pris fra: fra 25.500,-
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong.

 • flyreise t/r Oslo - Kathmandu inkl. skatter og avgifter
 • transfer ved ankomst og avreise
 • hotell i Kathmandu 3 netter med frokost
 • hotell i Pokhara 2 netter med frokost
 • sightseeing i Kathmandu
 • innenriksfly Kathmandu / Pokhara / Kathmandu
 • 8 netter i camp eller lodge under vandringen
 • Annapurna trek med engelsktalende guide, sherpas og "Annapurna Conservation Area Project fee and Trekkers’ Information Management System"
 • måltider: frokost, lunsj og middag under vandringen
 • sightseeing i Pokhara
 • transfer fra Pokhara til Khatmandu
 • båttur på Lake Phewa
 • avskjedsmiddag med danseshow på lokal restaurant

Noen av feriens høydepunkter:
I tillegg til den fantastiske vandringen får du også oppleve en avslappende båttur på idylliske Phewa Lake, utflukt til den berømte grotten Gupteshwor Mahadev, til Seti River og det imponerende fossefallet Devi's Fall, det hellige Bindabasini tempelet og sightseeing i Kathmandu og Pokhara... og mye mer.

Klikk her for Nepal introside

Stemninger fra Nepal - magisk og autentisk

Video fra Nepal med personlig og stemningsfull vinkling.

nepal_annapurna_bigstock-Beautiful-View-Of-Annapurna-Ra-41361580.jpg
nepal_pokhara_bigstock-earn-of-corn-roasted-in-the-st-31995881.jpg

Program

Dag 1: Avreise fra Oslo

Dag 2: Ankomst Kathmandu.
Det er en fantastisk opplevelse å fly inn til Kathmandu. I klart vær har du en uforglemmelig utsikt over snekledde fjelltopper - en perfekt start på ferien. På flyplassen blir du hentet av vår representant som tar dere med til hotellet.
Overnatting i Kathmandu med frokost

Dag 3: Kathmandu.
Etter frokost blir dere hentet på hotellet og tatt med på sightseeing i Kathmandu, Swayambhunath og Patant.

"Kathmandu" betyr laget av treverk fra samme tre. Nepals hovedstad er landets sentrum for kunst og kultur. Byen har mange severdigheter, bl.a. Kathmandu Durbar Square med sine vakre templer, det hellige Seto Machindranath og palasset som engang var hjem til Nepals kongefamilie. I løpet av turen rundt i byen kan du vandre flere århundre tilbake i tiden.

Swayambhunath Stupa, dette hellige tempelet, regnes for å være rundt 2000 år gammelt. Stupaen ligger på toppen en høyde og Chaityas og Pagoda-templer smykker åssiden nedenfor. Herfra har man fantastisk utsikt over Khatmandu. 

Patan City ligger fem km sør for Khatmandu og er en av de tre kongelige byene i dalen. Dette er et eldorado for de med interesse for kunst og historie. Byen har en imponerende bredde av vakre fasader, skulpturer, templer og over 1200 monumenter. Det tidligere kongepalasset er i dag et vakkert museum.
Overnatting i Kathmandu med frokost

Dag 4: Pokhara og vandring til Naudandra (1550 m / 3-4 timer)
Etter frokost blir dere hentet og kjørt til Pokhara, en tur som tar mellom 5 og 6 timer. I Pokhara blir dere møtt av turgruppen og det blir lunsj på en lokal restaurant. Deretter starter fjelleventyret. Dere blir kjørt til Bhadauray som er startstedet for vandringen, og etter info og forberedelse begynner stigningen til Naudanda som ligger 1420 m.o.h.  Dette er en stor landsby. Utsikten herfra ved soloppgang er fantastisk. 
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 5: Vandring til Salyan Dandra (1615 m / 4-5 timer)
Neste etappe starter etter frokost. Dere vandrer langs sydspissen av Kaski og passerer landsbyen Kaski, og etter ca en time kommer vi til Maudanda 1450 m.o.h. Dette er en handleslandsby og et knutepunkt for rutene som fører vider til Kali Gandaki, Mustang og Tibet. Turen fortsetter videre til Salyan. 
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 6: Vandring til Tikhendhunga (1577 m / 5-6 timer)
I dag går turen nedover til Modi Khola. Vi passerer noen hus langs elven ,krysser en stor hengebro og kommer frem til Birethanti. Herfra starter ferden oppover Modi Khola to Ghandrung. 
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 7: Vandring til Ghorepani (2775 m / 5-6 timer)
Fra Tikhendhunga vandrer dere nedover til Burungdi Khola - og der starter styrkeprøven. Herfra vandrer dere opp til Ghorepani, via landsbyen Ulleri. Dette er en bratt og tøff tur hvor du virkelig får testet utholdenheten. Ghorepani betyr "hest vann" og kommer fra den gangen stedet var et viktig overnattingssted for handlesmenn. Dette er et sjarmerende, lite sted med forretninger og boder som selger kunsthåndverk. Dere befinner dere mye høyere enn forrige stopp, og dere vil merke at det begynner å bli kjøligere i luften. 
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 8: Hviledag
Utflukt til Poon Hill ved soloppgang. Fantastisk utsikt til Annapurnas and Dhaulagiri.
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 9: Vandring til Beshi Kara (2595 m / 4-5 timer)
Hvis du bestemte deg for å sove ut dagen før, venter en ny mulighet til å oppleve Utflukt til Poon Hill og soloppgangen over Mt. Dhaulagiri, Nilgiri, Mt. Annapurna I , Annapurna South , Annapurna III , Machhapuchhare og flere snekledde fjelltopper.  Etter frokost settere dere kursen mot Beshi Karka. og vandrer nedover gjennom vakre skoger med rododendron og eiketrær og forbi idylliske fossefall.
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 10: Vandring til Landrung (1550 m / 4-5 timer)
Ferden videre går via Pothana til Deorali. Nå er dere høyt oppe på østsiden av elven Modi Khola og omringen at fantastisk natur. Herfra vandrer dere videre i ca fire timer til dere kommer frem til idylliske Landrung.
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 11: Vandring til Phothana og Dhampus (1650 m / 4-5 timer)
En behagelig tur venter. Ingen bratte bakker. Hr er det mange steder hvor man kan slenge seg ned i gresset og slappe av. Underveis passerer dere tradisjonelle tehus med muligheter for en forfriskning. Dere ankommer Dhampus på ettermiddagen. Dette stedet er utgangspunktet for ekspedisjoner til Mt. Everest.
Overnatting i campen eller lokal lodge - frokost, lunsj og middag

Dag 12: Vandring til Hyangia (1130 m / 1.5 timer)
Etter frokost vandrer dere til Hyangia hvor dere møter sjåføren som kjører dere tilbake til Pokhara og hotellet. Ettermiddagen har dere til fri disposisjon.
Overnatting på hotell i Pokhara - frokost

Dag 13: Sightseeing i Pokhara og båttur på Lake Phewa
Dere blir hentet etter frokost og deretter venter sightseeing til bl.a. Bindabasini tempelet, Seti elven, fossefallet Devi's Fall og grotten Gupteshwor Mahadev. På ettermiddagen blir det en avslappende båttur på Lake Phewa.
Overnatting på hotell i Pokhara - frokost

Dag 14: Retur til Khatmandu
Etter frokost blir dere hentet og kjørt tilbake til Khatmandu og hotellet. Resten av dagen tilbringere dere på egenhånd.
Overnatting på hotell i Khatmandu med frokost

Dag 15: Retur til Norge
Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i god tid før avgang.

 

 

 

Reis til Nepal når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.