Vårt team

 

 

Erik Dreier | daglig leder


Erik ble engasjert som daglig leder i Espnes Reiser i 2013, samt i Styret til søsterselskapet Magellan Tours. Han har tidligere etablert selskapet BlueXecutive (tidligere Vigeland Arrangement) i 2001 og BlueX i 2011, begge selskaper ligger også under samme paraply som Espnes Reiser.

Han har utdannelse innen reiseliv, samt økonomi og markedsføring fra BI og har lang erfaring fra reiselivsbransjen. Erik jobbet med gruppe- og forretningsreiser i tidligere NSB Reisebyrå i perioden 1986-1993 og i perioden 1994-1996 som Manager for NSR Business Travel i London. De siste fem år før han kom til Vigeland Arrangement, var han Daglig Leder i Via SpesialReiser (VIA Tours).

Erik_2.jpg
Anette.jpg

Anette Granan | Salgsansvarlig
Spesialfelt: Karibien
ag@espnes.no

Anette har jobbet hos Espnes Reiser siden 1998. Hun stortrives med å lage individuelle drømmereiser – og sette sammen en unik reise som passer akkurat for deg. Hun jobber både med grupper og individuelle, men har sitt spesialområde innenfor gruppereiser. Anette har reist mye og kjenner alle våre reisemål. Costa Rica og Oman står høyt på listen over favoritter. Den unike kombinasjonen av opplevelser og sol/bade-ferie gjør disse reisemålene perfekt.

Bente.jpg

Bente Kristine Berg | Produktansvarlig
Spesialfelt: Sør-Amerika
bb@espnes.no

Bente startet i Espnes Reiser i 2009 etter å ha jobbet hos andre turoperatører siden 1999. Hun har jobbet mye med gruppe- og individuelle reiser men fokuserer for tiden mest på individuelle reiseforslag. Hun har reist mye. Argentina, Bolivia, Peru, Nepal og India er blant hennes favoritter. Hun elsker turer med opplevelser og fysisk aktivitet. Hun komponerer gjerne et reiseforslag for deg og ditt reisefølge

Ragna.jpg

Ragna Haugjord | Markedsansvarlig
Spesialfelt: Asia & eksotiske Europa
rh@espnes.no

Ragna har jobbet i reisebransjen i mange år, startet i Braathens SAFE og har siden 1985 vært ansatt hos oss. Hun har reist mye og har vært på nesten alle våre reisemål. Portugal er det landet hun har reist mest i, både på jobb og i feriesammenheng. Madeira har også en stor plass i hennes hjerte. Ragna har jobbet både med salg og produksjon. Hun jobber i dag på markedssiden og har ansvar for våre nettsider i tillegg til kvalitetssikring av reisemål og hoteller.