Reiseforslag:

Varighet: 7 netter | Pris fra: fra 13.200
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong.

Pris inkluderer:
Pris pr. person i dbl. rom som inkluderer:

  • fly t/r Oslo

  • veil. skatter

  • 7 overnattinger med frokost

  • sykkel med utstyr

  • transport flyplass/hotell t/r

  • transport av bagasje mellom hotellene på Azorene

  • Dersom du ønsker 10-netterspakke inkludert leiebil kommer blir det et tillegg på kr 3.300 for hotell/leiebil pr. person for disse 3 dagene.


Skroll ned for program

Klikk her for flere reiseforslag til Azorene

Klikk her og les mer om Azorene

 

Kontakt oss

E-post: post@espnes.no | Tlf: 22 34 70 70
Eller benytt vårt kontaktskjema

Navn *
Navn

 

Sykkeltur på den grønne øya         

Mytiske Azorene, et sted mellom Europa og Amerika er et boblende vulkansk rike med en utrolig flora og fauna som best kan nytes fra sykkelsetet.

Du er så nær at du kjenner svoveleimen fra varme kilder, hører fuglekvitterett, kjenner blomsterduftene og kan si morn og morna til øyas utallige kuer. Bagasjen blir fraktet og du har kun deg selv og dagens etapper å tenke på. De krever ikke olympisk form, men en livsnytermentalitet og tid i massevis. Turen er flott å kombinere med andre øyer som for eksempel blomsterøya Flores og minstemann i søskenflokken, Corvo.

Et forslag er å få sykkelen levert på hotellet Solar do Conde i Ponta Delgada.  São Miguel er den største av øyene, ca. 65 km lang, ca. 15 km på det bredeste og har cirka 150.000 innbyggere. Øya er rik på natur, med enorme vulkankrater, åsrygger og fjell som faller dramatisk ned mot lavlandet og kysten.
Frodigheten kjenner nesten ingen grenser! Hovedstaden Ponta Delgada er en hyggelig by med omtrent 50 000 innbyggere. Her finner du gode restauranter hvor spesielt fiskerettene, vitner om at du er på en øy midt i Atlanterhavet.

 

 

Dag-for-dag program

Dag 1
Ankomst Ponta Delgada og transport til Solar do Conde.

Dag 2
Syklene blir levert på hotellet kl 09:30 og turen starter med 31 kilometer uten de store oppoverbakkene. Du sykler i Sao Miguels kulturlandskap med vakre landsbyer, et utall av kuer og herlig natur.

Dag 3
Du sykler til Sete Cidades (53 km) og de spesielle kratersjøene som er delt av et sund og består av en blå og en grønn sjø - også kalt den blå og den grønne lagune. Innsjøene flettes inn i hverandre og er atskilt med en bro. Fenomenet er forklart av en gammel legende om umulig kjærlighet mellom en prinsesse og en gjeter. Lille Sete Cidades, som betyr ambisiøse syv byer, ligger ved foten av en sovende vulkan og herfra har du flott utsikt over Atlanterhavet.

Dag 4
Dagens etappe er fra Solar do Conde til Furnas, en distanse på ca 49 km.  Terrenget er ganske flatt inntil du møter bakkene cirka fem kilometer før Furnas. Her blir det overnatting på hotell Terra Nostra som ligger i byens botaniske hage ved den berømte vulkanske ungdomskilden. Bagasjen kommer i egen bil.

Dag 5
En veldig bedagelig dag med cirka 25 kilometer ned mot kysten, til
innsjøen i Furnas og videre til fiskelandsbyen, Ribeira Quente og tilbake til hotellet i Furnas.

Dag 6
I dag er det mulig å sykle til Povoagäo. En tur med utfordringer både opp og nedoverbakke. Eller hvorfor ikke slappe av og bade i ungdomskilden ved hotellet, den lover et langt liv og det er vel verdt utfordringen og bade i svoveldampende brunt vann. De lokale bader med stor entusiasme.  

Dag 7
En lett etappe på cirka 20 km fra Furnas ned til kystbyen Vila Franco do Campo og overnatting på Hotel Marina. Fra hotellet er det mindre enn et minutt ned til standen og utsikten er rett og slett nydelig.

Dag 8 - Avreise.
Transfer til flyplassen og farvel til Azorene for denne gang.

 
 

Reis til Azorene når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.