Strandliv og gourmetrestauranter

Grand Case Beach Club 4*

Varighet: 7 netter | Pris fra: Kontakt oss for tilbud.
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong.
Se info og bilder fra hotellet nedenfor.

Pris inkluderer:

  • Fly Oslo – St Marteen tur/retur

  • 7 netter på Grand Case Beach Club

  • Frokost alle dager

Det er selvfølgelig mulig å utvide ferien med flere netter og kombinere med flere øyer. Vi tilbyr spennende utflukter og aktiviteter på hver destinasjon. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Ring oss gjerne: 22 34 70 70 | mandag til fredag 09 til 16


Bli kjent med St Martin / St Maarten

Fast facts

Unikt med en todelt øy = 2 nasjoner! Fra den nederlandske på den ene siden til den franske på den andre. Personlig liker jeg den franske best: koselig, mange gode restauranter, det franske, flotte strender, mindre og mer personlige hotell.

Antall innbyggere: Ca 77 750
Tidsforskjell til Norge: -5 timer
Hovedstad: Philipsburg
Valuta: Netherlands Antillean guilder (ANG)
Offisielt språk: Engelsk, hollandsk og fransk

Skroll ned for reiseforslag og eksempler på noen av våre hotell på St Martin / St Maarten

 

St. Marteen er den nederlandske delen og St Martin er den franske. Den franske er størst, men det bor flest på den nederlandske siden. Det er to forskjellige «land» men det trengs ikke pass for å krysse grensene. Helt klare forskjeller på sidene, så det er ganske spesielt med to land på en så liten plass.

Det er korte avstander, så uansett hvor man bor så får man sett det meste. Fra flyplassen til lengst nord på den franske siden, så tar det ca 20 -30 min å kjøre.  

St Marteen: Her er det større hotell/resorts og amerikanske hotell med Casino. Selve byen, Philipsburg er ganske lokal, og ikke så mye her for turister. Men det er noen gater med lokale butikker/små markeder. Andre områder er Maho, Oyster Pond, Simpson Bay som er de mest kjente/største turiststedene og hvor de fleste av hotellene ligger.


Tips fra vår Karibien ekspert, Anette:
Jeg foretrekker den franske delen. Her er stemningen det mer avslappet, hotellene er mindre og mer intime, og ellers opplever man en fin blanding av det franske og det karibiske.

Litt spesielt:
Maho er den kjente stranden som ligger ved flyplassen og hvor folk stimler til for å «dukke» unna når flyene kommer inn for landing.

unn deg en deilig ferie på antigua. Espnes har mange ferieforslag.
Antigua har 365 strender, perfekt for de som drømmer om strandferie i Karibien. Espnes tilbyr mange reiser til Antigua

Noen av våre hotell på St Martin / St Maarten:


Grand Case Beach Club 4*

Vår Karibien ekspert, Anette sier:
Dette hyggelige hotellet ligger i Grand Case, på den franske siden og ca 30 minutter fra flyplassen. Dette er et flott område med flere utsøkte gourmetrestauranter. Grand Case regnes for å være den kulinariske «hovedstaden» på øya! Her er det stille og rolig på dagtid, men om kvelden yrer det av liv. Veldig bra og koselig!

Hotellet har 72 moderne enheter, alt fra studios til suiter med flere soverom. Alle enheter har fullt kjøkken. Idyllisk beliggenhet ved to strender. Rolig og veldig klart og fint vann. Hotellet har også et god restaurant, The Sunset Cafe, som serverer frokost, luns, Happy Hour og middag.

Gratis fasiliteter: Kajak, flytematter, snorkleutstyr, paddleboats, seilbåter, tennisbane og svømmebasseng.Reis til St Martin / St Maarten når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.