Anguilla: Fast facts

Glitrende strender, duften av lokale spesialiteter som freser på grillen, sjenerøse romcocktails, duvende karibiske rytmer som blader seg med lyden av døsige  bølger. På Angulla nyter man dagene i rolig tempo.

Antall innbyggere: Ca 14 700
Tidsforskjell til Norge: -5 timer
Hovedstad: The Valley
Valuta: East Caribbean Dollar
Offisielt språk: Engelsk

Skroll ned for reiseforslag og eksempler på noen av våre hotell på Anguilla

 

Dette strandparadiset fanger essensen av det mange forbinder med Karibien; Det døsige, tilbakelente, bekymringsløse og paradisiske som krydres med duvende reggae rytmer, rum cocktails og utsøkte lokale spesialiteter. Anguilla har et snev av eksklusivitet med lekre hoteller og utsøkte restauranter.


Tips fra vår Karibien ekspert, Anette:
Veldig hyggelige og imøtekommende mennesker. Alle hilser! Veldig laid back, rolig og bedagelig = ekte karibisk stemning. Ingen store veier og ingen cruisetrafikk som forstyrrer.

Det er små forhold på øya. Hovedstaden, The Valley, er bitte liten med noen få forretninger. Når de lokale skal shoppe drar de over til St Marteen.

Alt ligger litt spredt, så bruk enten taxi eller ha leiebil (husk venstrekjøring). Man får visittkortet til taxi sjåførene, og kan ringe når man skal hentes på restauranter etc om kveldene.

Aktiviteter:
Besøk forskjellige strender, snorkling, svømming med delfiner, dyphavsfiske, dagsturer til St Barths, seilturer, hiking turer, golf, sykkel, kayak,  etc..

Bli kjent med Anguilla

 unn deg en deilig ferie på antigua. Espnes har mange ferieforslag.
 Antigua har 365 strender, perfekt for de som drømmer om strandferie i Karibien. Espnes tilbyr mange reiser til Antigua

Reiseforslag til Anguilla

Drømmeferier for livsnytere

Carimar Beach 4* - leiligheter
Varighet: 7 netter | Pris fra: fra 18.250
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong. Se info og video fra hotellet nedenfor.

Pris inkluderer:

  • Fly Oslo – St Marteen tur/retur
  • Speedbåt fra St Marteen til Angulla tur/retur
  • 7 netter på Carimar i leilighet med et soverom og beach view


Zemi Beach 5* - hotell
Varighet: 7 netter | Pris fra: fra 24.925
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong. Se info og video fra hotellet nedenfor.

Pris inkluderer:

  • Fly Oslo – St Marteen tur/retur
  • Speedbåt fra St Marteen til Angulla tur/retur
  • 7 netter på Anguilla, Zemi Beach – superior rom
  • Frokost alle dager

Det er selvfølgelig mulig å utvide ferien med flere netter og kombinere med flere øyer. Vi tilbyr spennende utflukter og aktiviteter på hver destinasjon. Kontakt oss for nærmere informasjon.

 Paradisisk strandferie på antigua
 pradisisk strandferie på antigua
 pradisisk strandferie på antigua
 pradisisk strandferie på antigua

Anguilla á la carte - ferie med din egen personlige vri!

La oss realisere dine feriedrømmer og komponere ferien med din personlige vri. På jakt etter spesielle aktiviteter, unike hotell eller kombinasjon med flere destinasjoner? Kontakt oss for ideer, inspirasjon og en uforpliktende prat.

Her presenterer vi noen av våre favoritthotell på Anguilla.


Hotell og leiligheter

Carimar Beach 4*

Carimar ligger nydelig til ved Meads Bay Beach, en utrolig vakker strand med kritthvit sand og krystallklart vann. Dette leilighetshotellet er midt i blinken for de som gjerne vil bo rett på stranden og ikke har behov for svømmebasseng eller fasiliteter som restauranter og vannsport i regi av hotellet. Dette blir nesten som å ha sin egen leilighet. Hotellet har imidlertid en hyggelig Concierge Service som organiserer dykke- og snorkleturer, seilturer, SUP, kiting, vannski etc. Du kan låne snorkleutstyr.

Komplekset har store, fine og godt utstyrte leiligheter med komplett kjøkken og stort kjøleskap. Frokost kan bestilles dagen før (bakervarer).

Det er en stor dagligvareforretning 20 mintter unna. Man kan låne sykkel på hotellet og da tar det ca 10 minutter.  Det er flere gode restauranter like ved hotellet.

 

Zemi Beach Resort and Spa 5*

Et helt nytt hotell som åpnet i 2016.

Stranden hvor Zemi Beach ligger heter Shoal Bay og her veldig flott! Er en del små rev her, så fint å snorkle. Men er også områder uten rev som bare har turkist og herlig vann for bading! En nydelig tur å gå hele stranden. Her er det flere strandbarer som serverer lunsj og noen har også åpnt for middag.

Hotellet er veldig fint, store fine rom og flotte bad. To restauranter, strandbar og to basseng (et for voksne). Super beliggenhet på stranden! Veldig fin Spa! Vann er gratis, man får vannflasker ved bassenget og på stranden i en bøtte med isbiter, veldig deilig! Her er det strålende service i alle ledd!

Hotellet har alt fra standard rom til suiter, penthouse leiligheter og et par gigantiske villaer.

 

Nærmere havet kan man nesten ikke bo...

zemi06.jpg

Reis til Anguilla når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.