Opplevelsesferie på Barbados

Varighet: 6 netter | Pris fra: fra 20.550
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong. Pris inkluderer.

  • fly t/r Oslo - Barbados

  • 6 n. på 3* hotell med frokost

  • 3 middager

  • transfer t/r flyplassen

  • utflukter

NB. Ferien kan oppgraderes, uvides med flere netter, kombineres med stopover i New York, Miami eller Washington DC og øyhopping til andre karibiske øyer.

Lokal tax kommer i tillegg. Ca usd 20 pr. natt pr. rom betales direkte til hotellet ved utsjekk.


Dag 1
Velkommen til Barbados

Vår representant møter dere på flyplassen og tar dere med til hotellet. Ettermiddagen og kvelden kan dere benytte til å kikke dere rundt. Hvis dere har lyst på en matbit etter reisen, anbefaler vi Mojo’s, en populær lokal restaurant som ligger like ved hotellet.

Dag 2
Slapp av på stranden og kom i feriemodus.

Start dagen med en tur langs stranden og en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet, før frokost på hotellets terrasse. Deretter venter noen døsige timer under palmene. Husk solfaktor. Dere befinner dere like ved ekvator og solen er sterk. Benytt ettermiddagen og kvelden til å gjøre dere kjent i nabolaget. Worthing Beach er en av de beste strendene på øya. Her finner du også flere hyggelige strandbarer. Avslutt dagen med noen smakfulle karibiske retter hos Swagg Cocktail Bar og Bistro som ligger i gangavstand fra hotellet.

Dag 3
Utflukt: “Little England”  - 33 km lang og et smil bredt.
Varighet: 6,5 timer

Turen starter etter frokost. Vi kjører langs vestkysten til den nordlige delen av øya, og videre til Cherry Hill Tree. Her har dere fantastisk utsikt over den østlige kysten og Atlanterhavet. Det blir besøk hos en lokal rom forhandler, den vakre landsbyen Bathsheba, St. John Church og the Sunbury Plantation House. Det serveres en hyggelig lunsj før vi setter kursen tilbake til hotellet via den hyggelige fiskelandsbyen Oistins på den sydlige delen av øya.

Etter en kjapp siesta venter nattelivet. St Lawrence Gap ligger 10 minutters spasertur fra hotellet. Her kan dere starte med en forfriskning på Café Sol og nyte den flotte utsikten over havnen. Deretter kan dere rusle videre og spise middag på The Castaways.

Dag 4
Utflukt: Vi setter seil og besøker havskilpadder
Varighet: 5 timer

Et avslappende cruise venter ombord på den 45 fot lange katamaranen. I løpet av turen kan du slappe av på dekk, snorkle blant fargerike korallrev og svømme med tropiske fisker og havskilpadder. Det serveres forfriskninger ombord. Det blir også buffetlunsj før vi setter kursen tilbake.
Etter å ha slappet av et par timer venter kveldens fornøyelser. Sundowners på the Tiki Bar er et must! Vi anbefaler å rusle langs the Board Walk og spise middag på en av de hyggelige restaurantene ved havnen.  

Dag 5
Utflukt: Wonders of Nature
Varighet: 4,5 timer

I dag venter unike naturopplevelser. Vi skal under jorden og oppleve Barbados’ vakre grotter med underjordisk tog. Vi kjører forbi glitrende basseng og imponerende dryppsteinsformasjoner til lyden av vann som sildrer nedover grotteveggene.  Deretter venter frodige Flower Forest med majestetiske palmer, tropiske blomster og fargerike karibiske vekster. Vi avslutter med forfriskninger på en lokal kafe før vi returnerer til hotellet.

Denne kvelden kan du boltre deg i karibiske smaksopplevelser. Det blir middag og forfriskninger med lokalbefolkningen på den berømte Oistins Fishmarket. Her får du smake grillet Mahi Mahi, Kingfish, Marlin, Barracuda, Tuna, Red Snapper… for å nevne noe. Lokale drikkevarer hører med.

Dag 6
Utflukt: Byliv – Caribbean Style
Varighet: 2,5 timer

Man kan ikke forlate Barbados uten å ha besøkt Bridgetown. Her kan man shoppe i tax-free butikker, utforske historiske bygninger og besøke destilleriet som produserer den 300 år gamle Mount Gay Rum. I løpet av omvisningen får du lære om hvordan man lager Rom. Det blir selvfølgelig mulig å prøvesmake de ulike romtypene.
Denne kvelden anbefaler vi at dere prøver en av topp restaurantene i området. Champers er en utsøkt restaurant med ypperlige råvarer og gode viner. En perfekt avslutning på en begivenhetsrik uke.

Dag 7
Sørg for å ta en siste dukkert før dere blir hentet på hotellet og fraktet til flyplassen.

kart.png
barbadosbigstock-Bathsheba-75492031.jpg
barbados_bigstock--188482906_resize.jpg


Barbados: Fast facts

Barbados er en gammel britisk koloni, og historiens sus ligger i den varme luften. Afternoon -tea og cricket er tradisjoner fra en svunnen tid. En herlig blanding av Storbritannia og Karibien møter deg på en av øyrikets mest varierte og gjestfrie øyer.

Antall innbyggere: Ca 285 000
Tidsforskjell til Norge: -5 timer
Hovedstad: Bridgetown
Valuta: Barbadian Dollar
Offisielt språk: Engelsk
Loakal tax: Ca usd 20 pr. natt pr. rom betales direkte til hotellet ved utsjekk

Klikk her for eksempler på reiseforslag til Barbados.

Klikk her for eksempler på noen av våre hotell og leiligheter på Barbados.

Barbados har i underkant av 300.000 innbyggere og hovedstaden er Bridgetown. Øya er bare 34 km på det lengste og 22 km på det bredeste. Kysten er dekorert med fantastiske strender – og de er åpne for alle! Uansett hvor du bor kan nyte av den fineste korallsand, turkist hav og duvende kokospalmer. Surfere trives best i nord og øst der bølgene er utfordrende. De roligere badestrendene finnes i sør og sørvest og vender mot Det karibiske hav.

Herlig karibisk mat venter deg og velger du "catch of the day", får du nydelig, fersk fisk tilberedt på den måten du selv ønsker. Unn deg gjerne en "banks" til fisken - det lokale ølet. Ja - og selvsagt må du smake på rompunsj toppet med raspet muskatnøtt.

Vi kombinerer gjerne Barbados med en tur til en annen eksotisk og helt annerledes karibisk øy, som for eksempel vulkanøya St. Lucia. Vi skreddersyr hele opplegget for deg - med fly, transport til og fra flyplasser, hoteller og utflukter.

Beste reisetid er fra slutten av november til mai.

 

Bli kjent med Barbados

Barbados - En herlig blanding av Storbritannia og Karibien møter deg på en av øyrikets mest varierte og gjestfrie øyer.
Barbados - En herlig blanding av Storbritannia og Karibien møter deg på en av øyrikets mest varierte og gjestfrie øyer.
Barbados - En herlig blanding av Storbritannia og Karibien møter deg på en av øyrikets mest varierte og gjestfrie øyer.

Reisetilbud

Strender & vulkaner Barbados & St. Lucia

Varighet: 14 netter | Pris fra: fra 25.400
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong. Pris inkluderer.

  • rutefly Oslo – Barbados – St. Lucia – Oslo

  • 7 n. på Southern Palms 3*, Barbados m. frokost

  • 7 n. i på Bay Gardens 4*, St. Lucia m. frokost

  • transfer t/r flyplassen

Lokal tax kommer i tillegg. Ca usd 20 pr. natt pr. rom betales direkte til hotellet ved utsjekk

Slapp av på en av Barbados vakre strender... Kombiner dette med en uke på frodige St. Lucia og du har den ultimate strand-, natur- og kulturferie. I tillegg til døsige dager på deilige strender, kan du glede deg til smektende rytmer, utsøkte lokale delikatesser, unike naturopplevelser (på St. Lucia finnes verdens eneste "drive-in vulkan"), fargerik kultur m.m.

Det er selvfølgelig mulig å utvide ferien med flere netter og kombinere med flere øyer. Kontakt oss forspennende utflukter og aktiviteter.

Barbados & St. Lucia - to øyer, 400 strender
Barbados & St. Lucia - to øyer, 400 strender
Barbados & St. Lucia - to øyer, 400 strender
Barbados & St. Lucia - to øyer, 400 strender
Barbados & St. Lucia - to øyer, 400 strender

Barbados á la carte - ferie med din egen personlige vri!

La oss realisere dine feriedrømmer og komponere ferien med din personlige vri. På jakt etter spesielle aktiviteter, unike hotell eller kombinasjon med flere destinasjoner? Kontakt oss for ideer, inspirasjon og en uforpliktende prat.

Her presenterer vi noen av våre favoritthotell på Barbados.


Hotell og leiligheter

Barbados The House lekkert boutique hotell kun for voksne

Barbados: The House 5*

The House - lekkert boutique hotell kun for voksne - rett på stranden. Ved ankomst blir du møtt med en tropisk drink og en avkjølende ansiktsklut. Her er 24-timers service og du får din personlige "ambassadør" som følger opp alle dine ønsker og behov.

Hotellet har 34 rom eller som de kalles her - suiter eller junior suiter, lekkert innredet og med alle nødvendige fasiliteter.

The House tilhører en kjede av flere hoteller som heter Elegant Hotels og man kan bruke fasilitetene til alle Elegant Hotels dersom man bor på ett av dem. Det er gratis båttransport mellom de forskjellige hotellene som er Cristal Coves, Colony Club, Turte Beach og Tamarind (familiehotell - se egen beskrivelse). Dersom storfamilien reiser sammen, kan barnefamilen bo på Tamarind som ligger vegg-i-vegg med The House.

Dersom du ønsker, kan du få en romantisk middag servert på stranden - med solnedgangen som bakteppe. Champagne serveres til frokost for den som måtte fristes av det.

The House ligger ca 40 minutters kjøring fra flyplassen og til hovedstaden Bridgetown tar kjøreturen ca 30 minutter.


Barbados: Hilton Barbados Resort 4*

Hilton Barbados Resort er mer enn et hotell. Nydelig beliggenhet, utrolig mange fasiliteter, høy standard og flotte rom.

I lobbyen finnes både ATM (minibank), skjønnhetssalong, boutique med design-klær, i tillegg til forretninger som selger både smykker og solkremer. Her er både SPA, gym, flere barer og restauranter, samt lobby-bar og strand-bar. Romservice.

Utenfor hotellet finnes mange forskjellige aktiviteter; forskjellige typer vannsport, du kan spille golf eller tennis, ri på hest, ta en sightseeing eller oppleve nattelivet i nærliggende områder. Kids Paradise Club underholder barna med mange forskjellige aktiviteter dersom du ønsker litt fritid.

Bor dere på Hilton så slipper barna å betale når de er under 18 år så lenge de deler rom med foreldrene. Gratis mat for barn under 5 år, mens barn mellom 6 og 12 år betaler 50% av ordinær pris.

ROMMENE:
Du har mange valg når det gjelder både romtyper og priser. Felles for alle rom er minibar, safe, WiFi, kaffe/tekoker og strykejern.

Bay View Room:
Disse rommene har fantastisk utsikt over Bridgetown og Carlisle Bay, er smakfullt dekorert med tropiske farger. Her er balkong og flotte store vinduer. Badet har separat badekar og dusj-kabinett. Stor dobbeltseng eller to separate senger (Twin).

Ocean View Room:
Disse rommene har havutsikt og er perfekt for deg som ønsker å se havet. Dekorert med tropiske farger. Balkong og store, flotte vinduer.
Badet har separat badekar og dusj-kabinett.
Stor dobbeltseng eller to separate senger (Twin).

Bay View Suite:
Herfra kan du nyte utsikten over Bridgetown og Carlisle Bay fra 2 balkonger, her er oppholdsrom med bar og ett soverom.
Bor du her har du også tilgang til Executive Lounge hvor du kan nyte din frokost. Disse suitene er perfekt enten du er på business-reise eller bare ønsker litt mer luksus.

Ocean View Suite:
Hjørne-suiter som har 2 balkonger, et master soverom, oppholdsrom med sofa og bar, bad med jacuzzi-badekar og separat dusj-kabinett. Bor du har har du også tilgang til Executive Lounge med gratis frokost. Disse suitene er perfekt enten du er på business-reise eller bare ønsker litt mer luksus.
 

Prime Minister Suite With Ocean View
Denne suiten har to TV'er samt kitchenette med spiseområde ogligger i 8. etasje med fantastisk utsikt over det karibiske hav. Her kan du ligge i himmelsengen og enten nyte utsikten eller titte på TV.
Lekkert bad! Velger du denne suiten kan du nyte frokosten i Executive Lounge.


Barbados Tamarind Hotel er et flott hotell på vestkysten av Barbados

Barbados: Tamarind Hotel 4*

Et flott hotell som ligger på vestkysten av Barbados. Hotellet har 104 velutstyrte rom av forskjellige kategori og størrelse, med hage- eller havsutsikt - valget er ditt. Alle rom har balkong eller patio, aircondition, bad/dusj, hårføner, TV, kjøleskap og gratis wifi.

I "Flying Fish Kids Club", kan barn under 12 år boltre seg hver dag med aktiviteter både i sjøen og på land. For de litt større barna tilbyr hotellet "Club Tamarind family lounge" hvor det også er flere tilbud.

Tamarind har bar, restaurant og treningssenter. På Tamarind er det flere svømmebasseng også ett bare for voksne. Her er gratis sjøaktiviteter som snorkling, vindsurfing, bananbåter og flere andre aktiviteter.

Tamarind tilhører en kjede av flere hoteller som heter Elegant Hotels og man kan bruke fasilitetene til alle Elegant Hotels dersom man bor på ett av dem. Det er gratis båttransport mellom de forskjellige hotellene som er Cristal Coves, Colony Club, Turte Beach and The House. Sistnevnte hotell ligger vegg-i-vegg med Tamarind og er kun for voksne. Se egen beskrivelse av dette.

Tamarind Hotel ligger ca 40 minutters kjøring fra flyplassen og til hovedstaden Bridgetown tar kjøreturen ca 30 minutter.


barbados_southernpalms01_crop.jpg
Barbados Southern Palms ligger på stranden bare ca 15 minutters kjøring fra flyplassen

Barbados: Southern Palms 3+*

Southern Palms ligger på stranden og her kan du nyte strandlivet på en solseng under en palme eller benytte deg av hotellets tilbud av sjøaktiviteter.

Hotellet ligger i sør, bare ca 15 minutters kjøring fra flyplassen, er bygget i kolonistil og omkranser en hyggelig hage med basseng, solsenger og restaurant.

Hotellet har 92 rom med 4 forskjellige kategorier hvor alle er innredet i typisk karibisk stil. Enten du velger standard rom eller suite så er felles for alle at de har balkong, aircondition, hårføner, tv, kjøleskap, vannkoker, safe og gratis wifi. Alle suiter har i tillegg kjøkkenavdeling.

Går du ut av hotellet, finner du flere restauranter, små mat- og suvenirbutikker og et aktivt natteliv i nær gangavstand.

Dersom du ønsker å besøke Bridgetown, er hotellet behjelpelig med å bestille "The Bridgetown shuttle" som går daglig til og fra hovedstaden.

 


Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.