Reiseforslag: Storby, høyland og strandliv

Denne reisen som inneholder en behagelig miks av kultur og barbeint slaraffenliv under palmekronene - perfekt når du ønsker å bli kjent med Sri Llanka. Alt er organisert på forhånd, så du kan slappe av og nyte eventyret. (se program nedenfor).

10 netter fra kr 22.350 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • fly t/r Oslo, inkl. veil. skatter
  • overnatting i følge program
  • halvpensjon (frokost og middag) alle dagene
  • all transport som nevnt i programmet

Klikk her for flere reiseforslag til Sri Lanka

Klikk her og les mer om Sri Lanka

Sol, sjø og kulturelle forfriskninger

 Du starter med en overnatting i Sri Lankas spennende hovedstad, Colombo. Fortsetter til det sentrale høylandet og ut til østkysten til to håndplukkede paradisiske badesteder, tilbake mot vestkysten og overnatting i Negombo..


Program: Dag for dag

Dag 1 - 5 Ankomst Colombo
Med en varm velkomst av vår representant blir du møtt på flyplassen ved ankomst. Deretter går turen til Colombo, hvor du har mulighet til en sightseeing i byen med besøk til Galle Face, Independence Square, Beira Lake og Gangarama Temple.
Overnatting på Mount Lavinia Hotel, Colombo.

Underveis på dag 2 besøker du Sigiriya, løvepalasset som troner 200 meter over jungelen. Dramatisk og spektakulært, og på 500 -tallet etter Kristus, et kongelig palass. Freskomalerier av himmelens jomfruer, geleider deg opp til klippen. Et stort og spektakulært pilegrimsmål for ulike religioner på jakt etter sjelsro.

Deretter blir det stopp i en elefantbarnehage hvor foreldreløse elefantunger flaskes opp for å re-integreres for å leve i naturen. Det blir overnatting på en fem-stjerners resort i Det gylne triangel Habarana, førkursen går mot østkysten.

Østkysten er faktisk et ganske nytt reisemål idet denne kysten var stengt under borgerkrigen. Det gjør at befolkningen er veldig nysgjerrige på hvem du er. Og hvis mulig, enda litt vennligere enn på resten av øya. Trincomalee by har den største naturlige og dypeste havnen i det indiske hav. Selve byen, med cirka 110 000 innbyggere ble grunnlagt lenge før vår tidsregning. Fiske er en stor industri og hele landsbyen er med i morgentimene for å dra pirogene opp av brenningene. Ikke gå glipp av fiskemarkedet tidlig om morgenen. For oss som er vant til Rimi og Rema, er det mange overraskende fasonger og størrelser på fangsten.

Du har hele 3 dager på å nyte den finkornede sanden, luksus, sjarmerende lokale mennesker, og vidunderlig nyfisket sjømat. På hotellet, Trinco Blu by Cinnamon, dreier livet seg om sjø, sol og himmel. Hval og delfinspotting er en yndet aktivitet, og det er også utflukt til Dolphin Island hvor de intelligente pattedyrene hilser smilende.  

Dag 6 - 10 reiser du til neste luksusresort som ligger lenger syd på kysten. Anantaya Resort, Passikudah. En vakker liten by som byr på noen av de flotteste og lengste strendene på Sri Lanka. Det er langgrunt, og for de som liker å dykke eller snorkle er dette et "topspot". Det blir tre døgn på den fasjonable resorten, før du på dag nummer 9 setter kursen over til vestkysten og feriestedet Negombo, som ligger i relativ kort avstand til flyplassen for avreise dagen etter.

Reis til Sri Lanka når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.