Reiseforslag: Strandliv, kultur og eksotiske naturopplevelser

Denne reisen som inneholder en behagelig miks av kultur og døsige dager under duvende palmer. Alt er organisert på forhånd, så du kan slappe av og nyte eventyret. (se program nedenfor).

14 dager/13 netter fra kr 31.950. Pris gjelder reise i høysesongen juni - september. Kontakt oss for tilbud i andre reiseperioder.

Pris gjelder pr. pers i dbl. rom og inkluderer:

 • Fly Oslo - Colombo, Sri Lanka - Oslo t/r

 • Skatter: veil. flyskatter og avgifter

 • Måltider: halvpensjon, frokost og middag hver dag.

 • Utflukt til Sigiriya, Løveklippen med privat guide

 • Bysightseeing i Colombo

 • Utflukt til elefantreservat

 • Strandliv: Habarana

 • Strandliv: Trincomalee

 • Strandliv: Passikudah

 • Transport med engelstalende sjåfør

 • Overnatting: 13 netter på 4* og 5* hotell

Klikk her for flere reiseforslag til Sri Lanka

Klikk her og les mer om Sri Lanka

Sol, sjø og kulturelle forfriskninger

 Du starter med en overnatting i Sri Lankas spennende hovedstad, Colombo. Fortsetter til det sentrale høylandet og ut til østkysten til to håndplukkede paradisiske badesteder, tilbake mot vestkysten og overnatting i Negombo..


Program: Dag for dag

Dag 1 - Ankomst Colombo
Med en varm velkomst av vår representant blir du møtt på flyplassen ved ankomst. Deretter går turen til Colombo, hvor du har mulighet til en sightseeing i byen med besøk til Galle Face, Independence Square, Beira Lake og Gangarama Temple.
Overnatting på Mount Lavinia Hotel 5*, Colombo.

Dag 2 - Colombo og Habarana
Etter en tidlig frokost reiser du til Pinnawela og får oppleve mating av babyelefanter i et reservat for foreldreløse elefantbarn. Deretter reiser du videre til Sigiriyra for å utforske "the Rock Fortress".

Sigiriya, også kjent som "Lion Rock", som er et av de mest populære verdensarv stedene i Sri Lanka. Løvepalasset ble bygget av Kong Kassapa og består av ruinene av det gamle palasset som ligger i et området dominert av en 200 meter høy klippe. Dramatisk og spektakulært. En tur til toppen vil gi deg en uforglemmelig utsikt over de vakre bassengene og hagene. Halvveis opp kan du beundre galleriet med fresker - et av de mange høydepunktene.
Overnatting på Cinnamon Lodge 5*, Habarana.

Dag 3 - Habarana og Trincomalee
Etter frokost reiser du til Trincomalee. Vel fremme kan du slappe av på Trincomalees deilige strender. Trincomalee by har den største naturlige og dypeste havnen i det indiske hav. Selve byen, med cirka 110 000 innbyggere ble grunnlagt lenge før vår tidsregning. Fiske er en stor industri og hele landsbyen er med i morgentimene for å dra pirogene opp av brenningene. Ikke gå glipp av fiskemarkedet tidlig om morgenen.
Overnatting på Trinco Blu 5* by Cinnamon

Dag 4, 5 og 6 - Strandliv i Trincomalee
Slapp av på deilige strender og bli med på utflukt til Pigeon Island som er en av de to maritime nasjonalparkene i Sri Lanka.
Overnatting på Trinco Blu 5* by Cinnamon

Dag 7 - Trincomalee og Passikudah
Turen går videre til neste luksusresort som ligger lenger syd på kysten. Anantaya Resort, Passikudah. En vakker liten by som byr på noen av de flotteste og lengste strendene på Sri Lanka. Det er langgrunt og perfekt for de som liker å snorkle
Overnatting på Anantaya Resort 5*

Dag 8, 9, 10, 11 og 12 - Strandliv på Passikudah
Nyt dagene på stranden.
Overnatting på Anantaya Resort 5*

Dag 13 - Passikudah og Negombo
Turen går videre til vestkysten og feriestedet Negombo. Hvis du vil kan du tar turen via Polonnaruwa hvor du kan utforske ruinene av Sri Lankas hovedstad fra det 11. århuundre. Her finner du også noen av landets flotteste arkeologiske steder. Ettermiddagen tilbringes på strendene i Negombo.
Overnatting på Jetwing Sea Negombo 5*

Dag 14 - avreise til Norge

Reis til Sri Lanka når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.