shinagaw12.jpg

Reiseforslag - Når hotellet skal være en del av ferieopplevelsen
Rundreise med paradisiske strender og lekre hotell.

(Se dag-for-dag program og bilder av hotellene lenger ned på siden.)
En perfekt tur for deg som vil ha det beste av to verdener; Imponerende naturopplevelser, verdensberømte attraksjoner og små, intime og luksuriøse hotell.

10 dager/9 netter fra kr 24.950 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

 • Fly Oslo - Colombo, Sri Lanka - Oslo t/r

 • Skatter: veil. flyskatter og avgifter

 • Måltider: frokost hver dag.

 • Utflukt til Løvepalasset med privat guide

 • Sightseeing i Kandy i Colombo

 • Utflukt til elefantreservat

 • Utflukt til Dambulla Cave Temples

 • Utflukt til Nuwara Eliya

 • Togtur til "The Top of the World"

 • Inngangsbilletter: Pinnawela, Dambulla Cave Temple, Løvepalasset, Temple of the tooth, Peradeniya Botaniske hage

 • Strandliv: To dager i den idylliske landsbyen Balapitiya

 • Transport med engelsktalende sjåfør

 • Overnatting: 9 netter på intime og luksuriøse 4* og 5* hoteller

Vi skreddersyr reiser for de fleste ønsker og budsjett. Kontakt oss for informasjon og pristilbud. Send en e-post til post@espnes.no | Ring 22 34 70 70
eller benytt kontaktskjemaet nedenfor

Navn *
Navn

Klikk her og les mer om Sri Lanka

Klikk her for flere reiseforslag til Sri Lanka

 

Bilder fra hotellene

Program: Dag for dag

Dag 1 - ankomst Negombo
Dere ankommer Negombo. Ofte kalt "lille Roma” på grunn av byens veldig mange kirker fra portugisisk koloniherredømme. Kolonihistorien er på ingen måter neglisjert i Negombo, og en gang var dette øyas viktigste krydderhavn til Europa. Byen bråvåkner hver morgen når fiskerne kommer hjem fra nattens tokt, og selve fiskemarkedet er en stor attraksjon. Etter en lang reise er dagen på egen hånd til å utforske og det er mye å se. Strendene er endeløse, i sentrum er handelen vibrerende og for deg som ønsker å oppleve kolonitiden, så er nettopp dette byen med et historisk sus.
Overnatting i Negombo: The Wallawwa 5*

Dag 2 - Negombo – Pinnawala - Dambulla. Besøk på elefant-reservat
Etter en tidlig frokost reiser du til Pinnawela og får oppleve mating av babyelefanter i et reservat for foreldreløse elefantbarn. Deretter går turen videre til de fascinerende Dambulla Cave Temples.
Overnatting i Dambulla:  Signature By Amaya 5*

Dag 3 - Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa - DambullaUtflukt til Sigiriya, løvepalasset
Sri Lanka har vært bebodd fra omtrent 2000 år før vår tidsregning, og øya som er på størrelse med Irland, kan skryte av hele syv UNESCO-vernede verdensskatter. I dag skal du besøke kronen på verket; Sigiriya, løvepalasset som troner 200 meter over jungelen. Dramatisk og spektakulært var dette var en gang på 500-tallet etter Kristus, et kongelig palass. Freskomalerier av himmelens jomfruer, geleider deg opp til klippen. Et pilegrimsmål for ulike religioner for å finne sjelsro. Videre går turen til en annen UNESCO-vernet historisk skatt, Polonnaruwa, hovedstad på 1000-tallet.
Overnatting i Dambulla:  Signature By Amaya 5*

Dag 4 - Dambulla – Matale - Kandy
Etter frokost går turen videre til Kandy. Underveis får dere oppleve den vakre urtehagen i Matale. Ettermiddagen har dere til fri disposisjon. 
Overnatting Kandy: Theva Residency 5*

Dag 5 - Kandy. Utflukt og sightseeing
Dagen er satt av til sightseeing i byen og området rundt. Denne historiske byen ligger 480 meter over havet og er oppført på UNESCOS verdensarv liste. Byen ligger idyllisk til, omkranset av fjell og har på folkemunne blitt omtalt som Kanda Uda Rata, "fjell-landet". Kandy var hjem til det siste uavhengige kongedømmet som overlevde to århundre med koloniherrer før de måtte gi tapt til britene på 1900-tallet. Besøk "The Temple of Tooth", de botaniske hagene, Peradeniya universitetet og få med deg den fantastiske utsikten over byen fra "Upper Lake Drive".
Overnatting Kandy: Amaya Hills

Dag 6 - Kandy til Balapitiya via Nuwara Elia. Togtur til "The Top of the World"
En autentisk opplevelse venter. Etter frokost hopper du på toget og reiser til "The Top of the World", Nuwara Eliya hvor du blir med på en imponerende sightseeingtur. Nuwara Eliya betyr "Soloppgangens by". Den ligger 2000 meter over havet og er det høyest beliggende byen i Sri Lanka. Herfra kan du nyte utsikten til Piduruthalagala, landets høyeste fjell (2555 m). Byen ble grunnlagt av britene i det 19. århundre og har tilnavnet "Little England". Dette er et populært feriested å grunn av det kjølige klimaet og byens sjarmerende kolonistil med små idylliske hus. Herfra drar dere videre til strandparadiset Balapitiya.
Overnatting Balapitiya: Shinagawa Beach 5*

Dag 7 til 10 - Balapitiya
Oppholdet starter med utflukt til det Galle Fort og gamlebyen som er oppført på UNESCOS verdensarv liste. Deretter venter to dager med deilig strandliv.
Overnatting Balapitiya: Shinagawa Beach 5*

Dag 10:
Hjemreise

Reis til Sri Lanka når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.