Reiseforslag: Eksotisk eventyr i Costa Rica

Knappe to uker med unike naturopplevelser, fra strandliv til regnskog, fra Karibien til Stillehavet. Hele turen er lagt opp på forhånd med utflukter og en spennede reiserute. (se program nedenfor).

13 netter fra kr 28.900 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • alle flybilletter

  • overnatting med frokost (fullpensjon i Tortuguero)

  • utflukter i henhold til program

  • transport mellom de ulike stedene på reiseruten Denne reisen kan gjerne kombineres med et stopp i New York

Regnskog, strender og eksotiske opplevelser

Dette er en unik og variert ferie som vil vekke eventyrlysten i deg. Den ene dagen utforsker du dyre- og fuglelivet på den karibiske siden, dagen etter surfer du på bølgene i Stillehavet. Tropisk flora og fauna, regn- og tåkeskog, vulkaner, fossefall - alt dette og mye mye mer får du oppleve i løpet av to uker.


Program

Dag 1: Ankomst San José. Velkomst og privat transport til Alta Hotel.
Dag 2: Fri disposisjon
Dag 3: San José – Tortuguero
Etter tidlig frokost går turen til den Karibiske siden av Costa Rica. Turen starter med buss og går gjennom regnskogen i Braulio Carrillo nasjonalpark Siste del av turen en en 2 timers båttur langs en av kanalene opp til Tortuguero. Ved ankomst blir det innsjekking på Pachira Lodge eller tilsvarende.
På turen og oppholdet i Tortuguero er dere en del av en internasjonal gruppe. Utfluktene og guiding vil være på engelsk.
Dag 4: Tortuguero
Hele dagen brukes til å oppleve naturen med fugler, dyr og planteliv. Det blir både båttur og turgåing denne dagen. Ettermiddagen kan brukes til avslapning på en solseng eller i en hengekøye. Lunsj og middag på lodgen.
Overnatting på Pachira Lodge eller tilsvarende.
Dag 5: Tortuguero – Arenal.
Etter frokost går turen med båt, deretter med privat transport fra Guápiles til San Carlos. San Carlos ligger i provinsen Alajuela som byr på både regnskog, laguner, varme kilder og den aktive vulkanen Arenal.
Overnatting på Volcano Lodge.
Dag 6: Frokost, deretter tur på hengebroene. Om kvelden blir det besøk til Arenal-vulkanen og de varme kildene på hotell Tabacon hvor middagen inntas. Overnatting på Volcano Lodge.
Dag 7: Arenal – Monteverde
Etter frokost går turen til Monteverde. Denne provinsen ligger i sørenden av tåkeskogen, ca 1500 m over havet og har jevn dagtemperatur på ca 20 grader hele året. Overnatting på Fonda Vela Hotel.
Dag 8: Monteverde
Frokost. Besøk til Monteverde Cloud Forest Reserve. Ettermiddagen fri eller det er anledning til å melde seg på turer. Vi foreslår gjerne en tur til Selvatura Park. Overnatting på Fonda Vela Hotel.
Dag 9: Monteverde – Tamarindo.
Frokost. Deretter går turen til Tamarindo som ligger på Stillehavskysten. Denne turen tar ca 4 timer, avhenging av veistandard og stopp underveis. Tamarindo har flotte sandstrender og nå er det tid for avslapning etter en opplevelsesrik tur. 4 overnattinger på Tamarindo Diria Hotel.
Dag 13: Tamarindo – San José
Etter frokost blir det transport til den lokale flyplassen i Tamarindo, fly til San José og deretter transport til utgangspunktet, Alta Hotel for siste overnatting.
Dag 14:
Transport til San José internasjonale flyplass ca 3 timer før flyavgang.
 

Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.