Se video fra Aguas Arriba Lodge og den fantastiske naturen.

 

 

Reiseforslag: Vandring, overnatting midt i naturen og opplevelser for livet.

Enden av Andesfjellene i Patagonia byr på vakker villmark med noen av de mest berømte naturattraksjonene i sydlige Patagonia; Fitz Roy og Cerro Torres granitt spir, den ville naturen rundt Laguna del Desierto hvor man fortsatt kan se patagonske rådyr "huemul", vandre gjennom fjellskoger og langs gnistrende isbreer som strekker seg helt til grensen av Chile. Denne pakken anbefales some et tillegg. Prisen inkluderer derfor ikke fly t/r Norge. Det er selvfølgelig mulig å bare bestille denne turen. Kontakt oss for et skreddersydde opplegg.

Se dag-for-dag program nedenfor.

7 dager/6 netter fra kr 15.000 pr. pers i dbl. rom. Pakken inkluderer:

  • Lokal transport med buss
  • Vandring med engelsktalende, lokale guider
  • Overnatting fire netter på Hosteria
  • Overnatting to netter på Aguas Arriba Lodge
  • Måltider: Frokost hver dag, seks lunsjer og to middager
 

 

Vakre visuelle inntrykk.

 

 
 
 

Dag-for-dag program

Dag 1: Calafate til El Chaltén
Etter frokost hopper vi på bussen og begynner den 22 mil lange turen til El Chaltén. Dette er en idyllisk liten landsby som ligger bed enden av fjellene Fit Roy og Cerro Torre. Vi stopper underveis og får kaffe og lokale kaker. Så snart vi kommer frem til Chaltén, sjekker vi inn på Hosteria. De som ønsker det kan bli med på en vandring til Chorrillo del Salto , et vakkert fossefall i nærheten av landsbyen.

Dag 2: Vandring til Fitz Roy base-camp 
Tidlig om morgenen kjører vi til Rio Electrico hvor turen starter. Vi vandrer langs elven mot Fitz Roy og de berømte granitt spirene. Mens vi vandrer mot Rio Blanco climbers base, har vi fantastisk utsikt over Electrico Galciers. Fra campen fortsetter vi oppover med en times bratt vandring til vi kommer opp til et fantastisk utsiktspunkt. Herfra skuer man utover nasjonalparken og Laguna de los Tres med den unike blåfargen og den majestetiske Fitz Roy. Dette fjellet, med sine 3405 meter, er regnet som et av verdens tre vakreste fjell. Deretter vandrer vi tilbake til Chalten.
(Vandring: Ca 7-8 timer)

Dag 3: Vandring til Cerro Torre base-camp
I dag vandrer vi til Laguna Capri og videre til Lagoons Madre, Hija Valley og ned til Fitz Roy elveleie og følger Cerro Torre ruten til vi kommer frem til Cerro Torre Full Camp. Fra campen er det kun en kort tur til Laguna Torre, omgitt av klipper på den ene siden og Glacier Grande på den andre. Det er vanlig å se isfjell drive på innsjøen. I bakgrunnen ruver Cerro Torre med sine 3128 meter. Et fantastisk syn. Deretter går vi tilbake til Chalten.
(Vandring: Ca 5 timer)

Dag 4: Laguna del Desierto
Vi kjører langs Rio las Vueltas elven til Laguna del Desierto. Når vi kommer frem til sydspissen av innsjøen, begir vi oss ut på en lett vandring gjennom skogen, over små bekker og frem til innsjøen med fantastisk utsikt Fitz Roy, Torre Mount og Vespignani isbreene. Vi vandrer langs innsjøen til vi kommer frem til den flotte Aguas Arriba Lodge hvor vi skal være i to døgn (se video ovenfor).
(Vandring: Ca 3 timer)

Dag 5: Vandring mot den chilenske grensen
Etter frokost legger dere ut på en fantastisk tur gjennom skoger med fossefall og små bekker. Dette er et område hvor sjansene er store for å få øye på ulike dyrearter, til og med det sky og forsiktige hjortedyret "Huemul". Flere steder er det flott utsikt over Andesfjellene. Vi snur og går tilbake til Aguas Arriba Lodge når vi kommer frem til den nordligste delen av innsjøen hvor grensepolitiet er stasjonert.
(Vandring: Ca 6 timer)


Dag 6: Retur til Chalten
Morgen og formiddag går med til å slapper av i dette naturparadiset. På ettermiddagen går dere eller tar båt tilbake til det sydlige siden av innsjøen. Herfra blir dere kjørt tilbake til Chalten.
(Vandring: Ca 3 timer)


Dag 7: Retur til Calafate
Dere returnerer med buss til Calafate etter frokost.

 

Ring oss gjerne 22 34 70 70
Vi har åpent mandag til fredag 09 til 16

 

Reis til Argentina når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.