jersey01_logo_ed.jpg
 

Her presenterer vi noen av våre destinasjoner. Klikk på bildene og la deg inspirere.

Espnes' reiseeventyr startet for over 50 år siden...

Espnes Reiser er Norges eldste, norskeide turoperatør. I 2016 feiret vi vårt 50 års jubileum! Vi markerte dette med lansering av ny hjemmeside og en ny eksklusiv reisetjeneste "Travel Buddy". Vårt spennende program ble utvidet med nye destinasjoner, bl.a.  Colombia, Nepal, Bhutan og flere karibiske øyer.

 

Mye har skjedd siden starten i 1966

Espnes, reisebyrå og turoperatør, ble grunnlagt i Bardu av Bjørn Erling Espnes i mai 1966. Siden den gang har Espnes tilbudt bl.a. ferie- og forretningsreiser, charterturer til Jersey i 20 år,  charterturer til Island, bussturer, språkreiser, interrail, slektsturer og gruppereiser. Nye destinasjoner kom til fortløpende og solid kompetanse ble etablert:

1982 - Jersey
1989 - Portugal med øyene Madeira & Azorene
1994 - Malta
1996 - Europa "a la kart"
1999 - Kapp Verde og Grenada
2000 - Dubai og Oman
2002 - Malaysia, Thailand & Singapore
2003 - Aruba, Bonaire & Curacao
2005 - Brasil
2007 - Costa Rica
2008 - Marokko, Argentina
2010 - Sao Tome
2013 - St. Lucia og Barbados
2014 - India & Sri Lanka
2015 - Galapagos og Ecuador, Peru & Chile
2016 - Antigua og Tobago
2017 - Colombia, Panama, Nepal, Bhutan, Turks and Caicos

 

De neste 50 årene

I tillegg til å ha opparbeidet en meget solid kompetanse på Sør-Amerika, er vi nå i ferd med å bli eksperter på Karibien. Pr. i dag tilbyr vi ni øyer. Tre nye øyer vil komme på programmet innen oktober. Flere spennende destinasjoner dukker opp i løpet av høsten. Vi sier bare... "Aloha" Golden State.

Vår visjon er fremtidsrettet på mange måter, ikke bare hvordan vi presenterer våre produkter og tilbud til våre kunder, men også vår vinkling av produkter. Hos Espnes kan du realisere "backpacker drømmen" om å oppleve Nepal eller Bhutan - men på første klasse. Du kan utforske Machu Picchu med luksustog, dra på fjordcruise i Patagonia og øyhopping på Galapagos med 5* komfort. Vi tilbyr også autentisk enkelhet - hos Espnes får du begge deler.

Mulighetene er overveldende og vi hjelper deg å velge. Vi skreddersyr en ferie som er i tråd med dine ønsker, interesser og ditt budsjett. Eksotiske naturopplevelser, døsige dager under duvende palmer på en bortgjemt strand eller pulserende storbyliv? Eller kanskje litt av hvert? Vi skreddersyr drømmeferien for deg! 

Klikk her og se noen av dine fordeler når du velger Espnes.

Kontakt oss for en ferieprat