Det er mye som skal stemme når flere reiser sammen, både praktisk og innholdsmessig. Espnes har levert gruppereiser siden 1966 og i løpet av disse årene har vi etablert et imponerende kontaktnett - og selvfølgelig tilegnet oss solid erfaring. Personlig service og oppfølging er en selvfølge. Vi stiller strenge krav til kvalitet og sikkerhet og legger stor vekt på å finne de reisemålene, hotellene og opplevelsene som passer for deg og ditt reisefølge. Lokale og erfarne representanter er tilgjengelig på våre destinasjoner.

Turer utenom det vanlige. Mulighetene er mange. Vi organiserer tematurer og aktiviteter som kan inneholde f.eks. yoga, fotturer, natur- og kulturopplevelser, mat & vin, rafting m.m. Vi tilbyr komplette program, skreddersydd med transport, utflukter med private guider, spesielle konserter og de gode restaurantopplevelsene.

Vi kan også stille med reiseleder, både fra Norge og lokalt på destinasjonen. Når du reiser med Espnes Reiser, er du i trygge hender.

Her presenterer vi eksempler på noe av det vi kan tilby. Kontakt oss for tilbud og ideer.

NB. Vi gjør oppmerksom på at eksemplene nedenfor ikke er påmeldingsturer, men ideer til gruppereiser.

Eksemplene gjelder for deg som planlegger reise med en gruppe på ca 10 personer eller mer, f.eks storfamilien, vennegjengen, vinklubben, kompiser fra jobben etc.

 

Øyhopping på Azorene

14 netters/15 dagers rundreise

Kultur og historie i Warszawa

3 netter/4 dager - weekend

Idylliske Italia

Rundreise - 4 netter/5 dager

Vintur til Dourodalen

4 netter/5 dagers rundreise

Opplev Dublin & en smak av Irland

3 netter/4 dager - weekend

Wien... en by for alle sanser

7 netter/8 dager med kulturelle opplevelser

Piemonte - for livsnytere

3 netter/4 dager - weekend