Reiseforslag: Milano, Verano og Gardasjøen

I løpet av fire dager får dere oppleve alt fra trendy Milano og kunstskatter i Verano til den vakre Gardasjøen.

Reiseforslaget inkluderer:

  • fly tur/retur Oslo – Milano
  • veil. skatter og avgifter
  • fire netter i dobbeltrom med frokost
  • program som beskrevet med all buss transport og skandinavisktalende guide
  • båttur x 2 på Gardasjøen og aktiviteter/utflukter i henhold til program
  • lunsj x 3
  • middag hver kveld

Noen smakebiter fra Milano


Program


DAG 1- Ankomst på MILANO
Vår guide venter i ankomsthallen og det blir transport med buss til Gardasjoen.
Innsjekk på hotellet og tid til å bli kjent.På kvelden har vi en hyggelig middag på en vakker vingård i området. Vi får en omvisning og er med på vinsmaking før et godt måltid serveres.

DAG 2 - VERONA
Utflukt til UNESCO-byen Verona med vår skandinavisktalende guide.
En by som er rik på historie, kultur og stemning i en harmonisk blanding. Vi besøker byens viktigste severdigheter: Den Romerske Arenaen, det gamle frukttorget og Julias Balkong... Det blir også tid til en hyggelig vandring i bykjernen ( som er uten biltrafikk).

Felles lunsj og deretter litt tid på egenhånd til å nyte byens atmosfære.
På ettermiddagen forlater vi den vakre byen Verona og kjører tilbake mot Gardasjøen – og den flotte halvøyen Sirmione. Her blir det tid til å titte rundt i de koselige små gatene. Her er også et vakket slott og romerske utgravninger, i tillegg til shoppingmuligheter.

Etter denne hyggelige pausen, møtes vi ved slottet og tar en båt rundt halvøya – en flott måte å se severdighetene. Vi fortsetter båtturen videre tilbake til hotellet ( eller med buss, avhengi av hotellvalg). Tilbake ved hotellet ca kl 1800.
Middag på kvelden på hotellet eller en lokal restaurant i gangavstand.

DAG 3 - Nordre Gardasjøen
Etter frokost går turen langs kysten av Gardasjøen, forbi vinområdet Bardolino og Garda, til Malcesine – et av de mest fotograferte området i Italia. Her blir det anledning til et besøk på slottet fra middelalderen, som ligger flott til ved sjøen under det mektige Monte Baldo. Tid for felles lunsj ( eller dere kan ha lunsj på egenhånd) og deretter til å tittet rundt selv.

På ettermiddagen fortsetter turen med båt over til den vestre kysten og Limone sul Garda – en koselig by med mindre enn 1000 innbyggere. Vi gjør et kort stopp her, og fortsettere videre langs kysten og de fasinerende bratte klippene ned mot sjøen. Her begynte man først å bygge vei på 1920 tallet, og de fikk gravd vei inn i klippen med tuneller. Men når man passerer Gargnano, der Mussolini hadde sitt siste residens – begynner den ”fine” rivieran som var så godt likt av alle aristokrater allerede på 1800 tallet. Middag på hotellet eller en lokal restaurant i gangavstand.

DAG 4 - Halvdagstur
Etter frokost tar vi turen med buss og guide lands Mincielven og til den vakre parken Parco Sigurtà- et av de største og vakreste parkanleggene i Europa. Det blir god til til å titte rundt her ( ca 2 timer) før vi drar videre til den koselige byen Borghetto ( kun 1 km unna). Her blir det en hyggelig lunsj.
Tilbake på hotellet tidlig ettermiddag.
Tid på egenhånd til å slappe av ved bassenget, sjøen, eller tid til litt shopping.
Avskjedsmiddag på en restaurant nært hotellet.

DAG 5 Hjemreise
Retur fra hotellet til flyplassen og Arrivederci Italia!

Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.