Skreddersydde reiser... hva er det egentlig?

 

En ekte skreddersydd reise består av langt mer enn fly, hotell og transport fra flyplassen. Når vi tilrettelegger en ferie for deg, så inneholder ferien det du ønsker å oppleve. Det er som å ha sin egen personlige assistent - med solid erfaring og et imponerender nettverk. 😊

Det er mange fordeler med å ha en dyktig ‘assistent’ som organiserer ferien din! Vi nevner…


Vinkling av opplevelser. Du har bestemt deg for å oppleve Sør-Amerika og noen ‘must see’ destinasjoner står på listen, bl.a. Machu Picchu. Hvis man ikke har vært der før, er det greit å bare hoppe på en buss og henge seg med andre turister. Når vi skreddersyr reisen for deg så presenterer vi deg for spennende ideer. Hva med en luksuriøs togtur til Machu Picchu, eller en unik vandring fra Salkantay til Machu Picchu...?

Spennende add-ons. Dette kan være alt fra artige utflukter, sightseeing, festivaler, konserter og sportsarrangement, et par dagers avstikker fra reiseruten, f.eks vandring i jungelen i Costa Rica, overnatting i fjellsiden i den Hellige Dalen, til avslappende aktiviteter som spaopplevelser på Azorene, yoga i Sri Lanka og kulturelle opplevelse i karibiske paradis.

Spesielle anledninger. Skal det feires underveis; fødselsdag, bryllupsdag etc, så ordner vi alt det praktiske og sørger for at dere får en uforglemmelig feiring.

Å få reisen skreddersydd er som å ha sin egen personlige assistent. Alt blir tilrettelagt for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å glede deg - og pakke kofferten.

Du reiser trygt. Skulle noe skje, så er vi der! Våre kontaktpersoner på destinasjonen er tilgjengelige døgnet rundt - og det er vi i Norge også. Du kan ringe og snakke med oss hver dag, 24-timer i døgnet.

Vi har skreddersydd reiser siden 1966, og vi er her fortsatt. Det er en grunn til det!


Vi har litt av hvert av inspirasjon på vår hjemmeside. Her kan du drømme deg bort til Argentina. (ca 2,5 minutter) Se videoen i fullskjerm! 😊


 

Litt inspirasjon

La oss skreddersy en ferie for deg. Kontakt oss.

Navn *
Navn