Cruise i Karibien med seilskute

 

I dag finnes det cruiseskip som har kapasitet til alle innbyggerne i en middels stor norsk bygd. Alt blir større og større, og mer spektakulært.

Noen ganger er det deilig å gjøre det motsatte - å oppleve det intime og personlige; Nærhet til havet, bortgjemte havner på idylliske øyer, seilskuter og stolte sjømannstradisjoner… Dette er virkelig en unik ferie. 😊


Star Clippers har tre imponerende seilskuter; Royal Clipper med kapasitet til 227 passasjerer, og søsterskipene Star Flyer og Star Clipper med kapasitet til 170 passasjerer. Ingen køer, personlig service... det er nesten som å være ombord på sin private yacht.

Ombord nyter du moderne komfort kombinert med fordums eleganse og maritime tradisjoner. Du kan bli med å sette seil, og mannskapet viser deg gjerne rundt på broen og forteller deg om hvordan man navigerer en slik imponerende seilskute.

Full frihet. Nyt utsøkte retter i skipets restaurant. Det er ingen fast bordsetning etter at middagsserveringen har startet og du velger selv hvor du skal sitte. Kalorier forbrenner man i helsestudioet under dekk - med koøyer slik at man kan kikke på fisker mens man trener. En avslappende massasje i skipets spa-avdeling skader heller ikke...

Et cruise med Star Clippers inkluderer alle måltider, snacks, underholdning, aktiviteter, vannsport m.m.

Kombinere cruiset med et noen dager - eller uker - på en karibisk øy. Unn deg en drømmeferie!


Unn deg noen magiske øyeblikk med seilskute i Karibien. (ca 6 minutter) Se videoen i fullskjerm and sail away... 😊


 

Noen autentiske inntrykk

Kontakt oss for reisetilbud med Star Clippers

Navn *
Navn