Magiske naturopplevelser

 

Hver dag blir vi minnet om hvor sårbar naturen er. Det mange ikke er klar over er at vi kan bidra til å verne om mangfoldet ved å besøke disse frodige paradisene. Kyndige guider tar deg med på tur gjennom regnskog, nedover elver og over tretoppene - uten at man forstyrrer naturens økosystem.

Det er rart med det… har man først opplevd nærkontakt med eksotiske dyrearter og frodig jungel, er det som en dør er blitt åpnet. Man har opplevd en ny verden - en verden man gjerne vil bevare...😊


De aller fleste av våre reiser inkluderer en eller annen form for naturopplevelse - enten det er organiserte rundreiser og utflukter, eller døsige dager i frodige strandparadis. Noen destinasjoner er mer avsidesliggende enn andre… bl.a. Amazonas

Uansett hvilken ferie du legger ut på, kan vi inkluderer unike naturopplevelser. Et eksempel er Amazonas i Colombia. På denne avstikkeren bor dere inne i jungelen og får oppleve både kultur og frodig regnskog.

Dag 1 Leticia (Brasil) - Tabatinga by-tur
Dere blir møtt på flyplassen og fraktet til hotellet. Deretter venter sightseeing i byen, med besøk i Ethnographic Museum of the Amazonian Man. Det anbefales å smake den lokale drikken "chuchuhuaza", som hevdes å ha afroditisk virkning.

Dag 2. Leticia - Calanoa
Turen fortsetter videre med båt til Calanoa. Det blir besøk i den lille landsbyen Mocagua, vandring gjennom jungelen og kanotur på Matamata elven.

Dag 3. Calanoa – Puerto Nariño – Lagos Tarapoto
I dag legger dere ut på tur oppover Amazonaselven. Det blir bl.a. besøk i den spennende byen Puerto Nariño og tur til Tarapoto lagunen.

Dag 4. Calanoa - Leticia
Retur til Leticia med båt.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Følg med i kommende nyhetsbrev. Her vil vi presenterer ideer til eksotiske naturferier. Hvis du ennå ikke er abonnent kan du oppgi din e-postadresse i feltet nedenfor og melde deg på.


To flotte videoer denne gang, begge fra Colombia.

Colombia er det landet i verden med flest fuglearter. Se denne vakre introen til National Geographics ‘The Birders’ i Colombia. (ca 1 minutt og 50 sekunder), Deretter kan du bli bedre kjent med Amazonas i Colombia (ca 11 minutter). Se videoene i fullskjerm! 😊


 

Litt inspirasjon fra Amazonas

Unn deg en unik naturferie. Kontakt oss.

Navn *
Navn