NYHET: Espnes Spice

 

Denne uken pirrer vi med en liten teaser til neste søndags lansering: Espnes Spice. 😊


Vår tyngde og vår erfaring er skreddersydde reiser. Vår nisje er SPICE. Vi finner den lille avstikker’n som gjør ferien unik. Vi tipser om aktiviteter, restauranter, opplevelser som krydrer dagene. Og det mest unike av alt… Vi skreddersyr opplevelser i de storbyene du besøker.

Neste søndag lanserer vi et helt unikt konsept som ikke blir tilbudt av noen andre turoperatører i Norge. Dette er helt individuelle tilbud basert på dine interesser og det du har lyst å oppleve.

Hvis du ikke er abonnent allerede, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her:FORSLAG: Espnes Spice
Snokling og dykking på Turks and Caicos.
Se en fantastisk video fra Provideciales, TCI. Ca 4.5 minutter. Fullskjerm er et must. 😊 Du kan lese mer om Turks and Caicos her.

Vennlig hilsen Ann-Cath :-)

 

Litt ‘spice’

Unn deg en unik naturferie. Kontakt oss.

Navn *
Navn

Magiske naturopplevelser

 

Hver dag blir vi minnet om hvor sårbar naturen er. Det mange ikke er klar over er at vi kan bidra til å verne om mangfoldet ved å besøke disse frodige paradisene. Kyndige guider tar deg med på tur gjennom regnskog, nedover elver og over tretoppene - uten at man forstyrrer naturens økosystem.

Det er rart med det… har man først opplevd nærkontakt med eksotiske dyrearter og frodig jungel, er det som en dør er blitt åpnet. Man har opplevd en ny verden - en verden man gjerne vil bevare...😊


De aller fleste av våre reiser inkluderer en eller annen form for naturopplevelse - enten det er organiserte rundreiser og utflukter, eller døsige dager i frodige strandparadis. Noen destinasjoner er mer avsidesliggende enn andre… bl.a. Amazonas

Uansett hvilken ferie du legger ut på, kan vi inkluderer unike naturopplevelser. Et eksempel er Amazonas i Colombia. På denne avstikkeren bor dere inne i jungelen og får oppleve både kultur og frodig regnskog.

Dag 1 Leticia (Brasil) - Tabatinga by-tur
Dere blir møtt på flyplassen og fraktet til hotellet. Deretter venter sightseeing i byen, med besøk i Ethnographic Museum of the Amazonian Man. Det anbefales å smake den lokale drikken "chuchuhuaza", som hevdes å ha afroditisk virkning.

Dag 2. Leticia - Calanoa
Turen fortsetter videre med båt til Calanoa. Det blir besøk i den lille landsbyen Mocagua, vandring gjennom jungelen og kanotur på Matamata elven.

Dag 3. Calanoa – Puerto Nariño – Lagos Tarapoto
I dag legger dere ut på tur oppover Amazonaselven. Det blir bl.a. besøk i den spennende byen Puerto Nariño og tur til Tarapoto lagunen.

Dag 4. Calanoa - Leticia
Retur til Leticia med båt.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Følg med i kommende nyhetsbrev. Her vil vi presenterer ideer til eksotiske naturferier. Hvis du ennå ikke er abonnent kan du oppgi din e-postadresse i feltet nedenfor og melde deg på.


To flotte videoer denne gang, begge fra Colombia.

Colombia er det landet i verden med flest fuglearter. Se denne vakre introen til National Geographics ‘The Birders’ i Colombia. (ca 1 minutt og 50 sekunder), Deretter kan du bli bedre kjent med Amazonas i Colombia (ca 11 minutter). Se videoene i fullskjerm! 😊


 

Litt inspirasjon fra Amazonas

Unn deg en unik naturferie. Kontakt oss.

Navn *
Navn

Krydder i ferien: Ta en avstikker!

 

For noen år tilbake ble sittende og prate med en dame fra Sør-Amerika som hadde vært i reisebransjen i alle år. Hun hadde fartet over alt, til og med vandret i Patagonia på 60-tallet med guider som aldri før hadde satt sine ben der. Hva kunne jeg underholde henne med? Havnecruise i Sydney…? Spaweekend i Palanga? Erm…

“Have you ever been to Wagga Wagga?” Hun kikket forundret på meg og svarte. “No, where’s that?” Og jeg svarte. 😁 😁 😁 😁


Turen til Wagga Wagga skjedde på impuls. Vi skulle ta toget fra Sydney til Melbourne, så hvorfor ikke ta en avstikker? Vi hoppet av på Wagga Wagga - fordi navnet var så artig.

Forskjellen på en flott ferie og en uforglemmelig ferie er ofte innholdet. Det skal ikke så mye krydder til før man kan ‘plage’ sine omgivelser med gøyale historier. I stedet for å ta alt på sparket - og risikere å kaste bort mye tid på noe som kanskje ikke blir så bra, fikser vi alle ‘avstikkere’ før du reiser.

Noen eksempler…
Costa Rica
er et fantastisk land med utrolige naturopplevelser - nesten uansett hva slags ferieform du velger.
Avstikker: Unn deg noen dager i regnskogen. Bo på lodge langt inne i jungelen og opplev naturen på kloss hold. Dyktige guider kan ta deg med på vandring i jungelen.
Les mer om Costa Rica.

Peru er en skattekiste av opplevelser uansett om du er interessert i historie, kultur eller vandring.
Avstikker 1: Dette er absolutt noe for den dristige. Tilbring natten i fjellveggen i den Hellige Dalen. Nei, du sover ikke på en berghylle, du henger i en liten kuppel langs fjellsiden. (…no kidding!)
Avstikker 2: Opplev vandring til det fantastiske regnbuefjellet. Dette er fin tur som ikke krever olympisk form.
Les mer om Peru.

Azorene… denne oasen er en perle i Atlanterhavet. Mange blir tiltrukket av den frodige naturen. Øyhopping og sykkelturer er meget populært.
Avstikker: Benytt deg av de helsebringende kildene og unn deg noen dager med spaopplevelser på São Miguel.
Les mer om Azorene.

Og dette er bare noen få smakebiter. Planleggingen skal være spennende. Det er da man skaper den pirrende forventningen og kjenner at det begynner å krible innvendig.


Se denne vakre og stemningsfulle videoen og drøm deg bort til Azorene. (ca 5,5 minutter) Se videoen i fullskjerm! 😊


 

Litt inspirasjon

La oss finne noen avstikkere for deg. Kontakt oss.

Navn *
Navn

Skreddersydde reiser... hva er det egentlig?

 

En ekte skreddersydd reise består av langt mer enn fly, hotell og transport fra flyplassen. Når vi tilrettelegger en ferie for deg, så inneholder ferien det du ønsker å oppleve. Det er som å ha sin egen personlige assistent - med solid erfaring og et imponerender nettverk. 😊

Det er mange fordeler med å ha en dyktig ‘assistent’ som organiserer ferien din! Vi nevner…


Vinkling av opplevelser. Du har bestemt deg for å oppleve Sør-Amerika og noen ‘must see’ destinasjoner står på listen, bl.a. Machu Picchu. Hvis man ikke har vært der før, er det greit å bare hoppe på en buss og henge seg med andre turister. Når vi skreddersyr reisen for deg så presenterer vi deg for spennende ideer. Hva med en luksuriøs togtur til Machu Picchu, eller en unik vandring fra Salkantay til Machu Picchu...?

Spennende add-ons. Dette kan være alt fra artige utflukter, sightseeing, festivaler, konserter og sportsarrangement, et par dagers avstikker fra reiseruten, f.eks vandring i jungelen i Costa Rica, overnatting i fjellsiden i den Hellige Dalen, til avslappende aktiviteter som spaopplevelser på Azorene, yoga i Sri Lanka og kulturelle opplevelse i karibiske paradis.

Spesielle anledninger. Skal det feires underveis; fødselsdag, bryllupsdag etc, så ordner vi alt det praktiske og sørger for at dere får en uforglemmelig feiring.

Å få reisen skreddersydd er som å ha sin egen personlige assistent. Alt blir tilrettelagt for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å glede deg - og pakke kofferten.

Du reiser trygt. Skulle noe skje, så er vi der! Våre kontaktpersoner på destinasjonen er tilgjengelige døgnet rundt - og det er vi i Norge også. Du kan ringe og snakke med oss hver dag, 24-timer i døgnet.

Vi har skreddersydd reiser siden 1966, og vi er her fortsatt. Det er en grunn til det!


Vi har litt av hvert av inspirasjon på vår hjemmeside. Her kan du drømme deg bort til Argentina. (ca 2,5 minutter) Se videoen i fullskjerm! 😊


 

Litt inspirasjon

La oss skreddersy en ferie for deg. Kontakt oss.

Navn *
Navn

Cruise i Karibien med seilskute

 

I dag finnes det cruiseskip som har kapasitet til alle innbyggerne i en middels stor norsk bygd. Alt blir større og større, og mer spektakulært.

Noen ganger er det deilig å gjøre det motsatte - å oppleve det intime og personlige; Nærhet til havet, bortgjemte havner på idylliske øyer, seilskuter og stolte sjømannstradisjoner… Dette er virkelig en unik ferie. 😊


Star Clippers har tre imponerende seilskuter; Royal Clipper med kapasitet til 227 passasjerer, og søsterskipene Star Flyer og Star Clipper med kapasitet til 170 passasjerer. Ingen køer, personlig service... det er nesten som å være ombord på sin private yacht.

Ombord nyter du moderne komfort kombinert med fordums eleganse og maritime tradisjoner. Du kan bli med å sette seil, og mannskapet viser deg gjerne rundt på broen og forteller deg om hvordan man navigerer en slik imponerende seilskute.

Full frihet. Nyt utsøkte retter i skipets restaurant. Det er ingen fast bordsetning etter at middagsserveringen har startet og du velger selv hvor du skal sitte. Kalorier forbrenner man i helsestudioet under dekk - med koøyer slik at man kan kikke på fisker mens man trener. En avslappende massasje i skipets spa-avdeling skader heller ikke...

Et cruise med Star Clippers inkluderer alle måltider, snacks, underholdning, aktiviteter, vannsport m.m.

Kombinere cruiset med et noen dager - eller uker - på en karibisk øy. Unn deg en drømmeferie!


Unn deg noen magiske øyeblikk med seilskute i Karibien. (ca 6 minutter) Se videoen i fullskjerm and sail away... 😊


 

Noen autentiske inntrykk

Kontakt oss for reisetilbud med Star Clippers

Navn *
Navn

Bente har opplevd øyhopping på Galapagos

 

Galapagos er virkelig et reisemål man bør besøke i løpet av livet! Opplevelsene er vanskelig å beskrive da det er så spesielt og unikt - og rett og slett noe av det mest magiske jeg har opplevd på reisefronten. Jeg vil tilbake…! 😊😊

Jeg var på Galapagos i en uke og bodde på San Cristobal, Santa Cruz og Isabela og alle 3 øyene er helt spesielle og unike på hver sin måte, men den øya jeg ble mest forelsket i var nok Isabela.


Isabella er den roligste og minst utbygde av de 3 øyene og et aldri så lite paradis….det er i og for se de andre to øyene også men Isabela har noe helt spesielt ved seg; en unik kombinasjon av stillhet, eksotisk dyreliv, krystallklart vann (det hadde de andre øyene også) og de nydeligste strender du kan tenke deg - med selskap av sjøløver både her og der…. En fantastisk opplevelse!

Øya i seg selv har mye å by på både til lands og til vanns. Til lands er det først og fremst turen til Sierra Negra, en av de flotteste vulkanene i verden. Det jeg ønsker å dele med dere her er utflukten som heter Tunnels of Cabo Rosa som for meg kanskje høydepunktene på turen selv om alt jeg opplevde i løpet av de 7 nettene jeg reiste rundt på øyene var høydepunkter bør denne med på alle turer til Galapagos og øya  Isabela bør inkluderes i og med at det er så unikt og vakkert der som det er.

Turen starter med en 45 minutters båttur fra Puerto Villamil. Under vårt første stopp vandret vi gjennom eksotisk landskap og over på lave broer og kikket på skilpadder, haier og fisk. Etter en 45 minutters vandring/guiding går turen litt videre til et sted som kalles tunnels hvor man kan snorkle.

Dette var rett og slett helt fantastisk….mens jeg snorklet så jeg 7 skilpadder som jeg enten svømte over, ved siden av og så nærme at det føltes som om den var helt inntil… Det var nesten litt for mye av det gode da jeg egentlig liker meg best i fjellene og på tørr grunn. Når det er sagt ble jeg nok litt hekta. Dette føltes som julekvelden x 10 og det for en som er godt over 40 år. (forts.)


Se en utrolig vakker video fra Galapagos - med bare naturlyder. (ca 2 minutter) Se videoen i fullskjerm og drøm deg bort.


I tillegg til skilpaddene så jeg to sjøhester en liten og en litt større og det var magisk å ligge der i vannet med ansiktet like ved å se på de spesielle bevegelsene….måtte nesten klype meg selv i armen for å forstå at dette var på ekte. Jeg var helt i skyene resten av dagen😊😊 Om bord på båten var det en super guide som visste hvor alt var slik at vi svømte i vannet fra sjøhester til skilpadder og mot haier…jeg var egentlig ikke så gira på å svømme med haier greit å ha dem litt på avstand men en flott dag. Den kan nesten ikke beskrives med ord. 😊

På en dagstur som dette møter man andre reisende i som også oppleve dyrelivet på nært hold. Vi var en hyggelig gjeng fra Colombia, Quito, Tyskland, Holland, meg + 3 i mannskapet.

Favoritthotellet på denne øya var Iguana Crossing type Boutique Hotel eller Albermarle, begge med god standard og nydelig beliggenhet😊

Et tips for reiser til denne øya er at i tillegg til program som Tunnels of Cabo Rosa, og vandreturen til Sierra Negra bør man inkludere 1-2 fridager til bare å nyte øya hvis man har anledning til det uten altfor mye program.😊

Klikk her og se noen av våre reiseforslag til Galapagos.

Vennlig hilsen Bente :-)

 

…og noen private bilder

Kontakt oss for reisetilbud til Galapagos

Navn *
Navn

Anettes karibiske strandeventyr

 

Denne ferien ble en real studie av to fantastiske øyer i Karibien – og det ble en stor suksess! Øyene ligger ikke langt fra hverandre, men er veldig forskjellige - og dermed helt supre for øy hopping!

Her er noen av mine inntrykk fra Anguilla og St. Barths.

Man flyr inn til St Marteen og videre med båt til de andre øyene. Det går fly også, men båt fungerer veldig fint. Korte avstander!


Vi dro først til Anguilla.
Etter landing på St Marteen, så ble vi møtt i ankomsthallen og kjørt 2 minutter til fergekaia hvor båten til Anguilla går fra. Her går de private båtene, for eksempel Calypso som vi brukte. Disse speedbåtene bruker ca 20 min over til Anguilla. Det er servering av rom, øl, brus og vann ombord, inkludert i prisen. Det humpet en god del over, men er man på sjøen så er man på sjøen. 😊 Man kan også ta den vanlige fergen som går fra den franske siden – ca 20 min å kjøre fra flyplassen. De er litt større/eldre båter, tar litt lengre tid.

Ved ankomst til Anguilla er det passkontroll og en form for tollkontroll av bagasjen…dvs de kaster et blikk på den..! Anguilla har en lov som sier at hotell ikke kan ha transfers til/fra kaia, så de holder liv i taxi næringen.

Essensen av Anguilla:
Veldig hyggelige og imøtekommende mennesker her, alle hilser! Veldig laid back, rolig og bedagelig = ekte karibisk stemning. 😊 Ingen store veier, og ingen cruise trafikk som forstyrrer. Det er ingen store byer her. Hovedstaden heter The Walley – men er ikke så mye der. Men noen butikker var det, alt veldig lokalt. Når de lokale skal shoppe, så drar de over til St Marteen.  Alt ligger litt spredt, så bruk enten taxi eller ha leiebil (venstre kjøring).

Sandy Ground er et hyggelig og lite område med flere strandbarer/restauranter. Tips: Solnedgangen herfra er alldeles nydelig.

Aktiviteter: snorkling, svømming med delfiner, dyphavsfiske, dagsturer til St Barths, seilturer, hiking turer, golf, sykkel, kayak,  etc…


Deretter ventet St Barts.
Fergen over, tar ca 40 minutter. Man kan fly også, tar ca 7 minutter. St Barths er en ganske spesiell øy, men helt fantastisk på sin måte. Mange drar hit på dagstur fra Anguilla eller St marteen, men det var helt supert å være her noen dager. Bare ha nok penger... for gurimalla det koster!

Her er det stort sett bare franskmenn, både på hotell, i butikker, i restauranter, i passkontrollen – overalt. Det bor endel lokale der også, men de gjør visst andre ting… Vi ble fortalt av en taxi sjåfør at de lokale eier alt av eiendommer/land – så de har det nok bra.

Øya er fransk, men har et selvstyre sammen med Guadaloupe. De har strenge regler for å verne om øya; ingen store havner kan bygges – og dermed ingen cruise trafikk som forstyrrer. Her er det heller ingen store hotell/bygninger.

St. Barths er et shopping mekka for de som har mye penger! Her ligger desigerforretninger på rekke og rad - og ikke så mange andre type butikker.

Det er et helt fantastisk stort og bra utvalg av restauranter, franskmenn tar jo ikke lett på det når det kommer til mat, så her var det gode matopplevelser til hvert måltid! – og altfor gode croissanter til frokost..!

Øya er grønn og frodig med fjell, bukter, og bratte, svingete veier.


Se en fin video fra Anguilla med tips, informasjon og vakre stemninger (ca 6 min)


 

…og noen private bilder

Kontakt oss for reisetilbud til Anguilla og St. Barths

Navn *
Navn

Bente har vandret i magiske Nepal

 

Går du rundt med en drøm om Nepal? Dette flotte landet vil sette spor for livet. Selv har jeg vært i Nepal på  4 forskjellige fjellturer og har man først fått smaken på Nepal vil man bare tilbake og tilbake.

Det er noe helt spesielt med dette landet og det gjør noe med deg både mentalt og fysisk. Det å gå i fjellet er balsam for sjelen. Når man går trapper opp og ned i dagevis, eller på fjellstier hvor du glimter 7000 og 8000 meter i det fjerne, vil du opplevele en entusiasme og energi du kanskje ikke har kjent tidligere.


Jeg vil gjerne dele noen godbiter og tips fra dette flotte landet og kan varmt anbefale fjellturer i enten Annapurna regionen eller i Everest.  Min favoritt faller nok på Everest Basecamp med Kala Patthar, men det er først og fremst fordi jeg elsker høyder. Desto lengre tur i fjellet, desto bedre er det…. Det er mange ruter å velge imellom og jeg hjelper deg gjerne å lage et opplegg som passer for deg.

I Everest regionen begynner man som regel høyere i høyden enn for eksempel på rutene i Annapurna. Dersom man har en drøm om Nepal men er lite fjellvant vil jeg anbefale å begynne med tur i Annapurna her har man lettere og kortere ruter uten de altfor store høydene til å begynne med uten at det blir altfor slitsomt.

Et aldri så lite høydepunkt under vandringen enten det er i Annapurna eller i Everest kan være at du/dere plutselig passerer et fransk eller tysk bakeri med de deiligste bakevarer og hvem sier vel nei til en pust i bakken og en liten fristelse?

 Et utrykk som ofte brukes er Nepali flat men det er ikke noe som er flatt i Nepal (det er som regel enten opp eller ned 😊 )

På min siste tur til Nepal som var nå i April reiste jeg med to venninner via Doha som ikke tidligere hadde vært i Nepal. Jeg valgte derfor en lettere rute på 7 dager som jeg vil si er en fin introduksjon til fjellvandring i Nepal. Denne turen gikk fra Birethani på ca. 1000moh og opp til Annapurna Basecamp på 4300moh og ned igjen til Phedi på ca. 1000moh. På denne turen går man mye i skog og man følger elven Modi så å si hele veien opp mot Basecamp.

Hyttene underveis holder en god standard og mye har forandret seg siden min første tur til Nepal som var i 1996. Standarden på gjestehusene er bra. Selv om de er enkle, har man det man trenger. De fleste steder har også WIFI selv om det varierer litt i hvor godt dette fungerer. De fleste har dusjmuligheter. Maten er god og det er godt humør og god service fra de som driver gjestehusene.


Se en utrolig stemningsfull video fra Nepal (3 min)


Har du tid vil jeg anbefale å legge inn 1-2 fridager i Kathmandu for bare å gå litt rundt på egenhånd og oppleve denne pulserende byen og stikke innom en bokhandel i Thamel… kjenne på lukter og lyder eller handle noe… her får du virkelig tak i alt du kan ønske og trenge og har du glemt noe hjemme i forbindelse med en fjelltur får du garantert tak i alt du trenger her til en rimeligere penge.

Etter en uke i fjellet reiste mine venninner og jeg reise fornøyde tilbake til Kathmandu. Når man har passert målstreken, glemmer man noen av de ettermiddagene hvor man var ekstra sliten. Vandringen har vært et eventyr.

Jeg anbefaler å bo på hotell som Annapurna i Kathmandu som ligger perfekt til like ved Thamel og har svømmebasseng osv - hvis man vil unne seg litt avslappning før og etter fjellvandringen. Rett og slett helt perfekt bosted.

Det er mye man kan si om Nepal men det beste er å reise dit selv for å oppleve hva landet kan by på- tror ikke du vil bli skuffet. Har du anledning vil jeg anbefale å booke god tid i forveien slik at du kan legge inn litt trening før avreise. Det beste er å trene i motbakke, gjerne med en sekk på ryggen. Jo bedre form du er i, jo større glede vil du ha av opplevelsen underveis.

Klikk her og se noen av våre reiseforslag til Nepal.

Vennlig hilsen Bente :-)

 

…og noen private bilder

Kontakt oss for reisetilbud til Nepal

Navn *
Navn

Min reiserute: NYC, DC og Turks & Caicos

 

Da onkel og tante skulle ta med nevøen på 18-års ferie, var valget enkelt. Når man har dykket halve livet og er vant til å reise, måtte det bli storby og naturparadis: New York, Washington DC og Turks and Caicos.

Jeg skulle gjerne ha fylt siden med stemningsrapporter og anekdoter, men denne gang må jeg begrense meg til reisetips som jeg håper kan være til inspirasjon.


Vi møttes i New York. Onkel og nevø kom fra Norge, mens jeg hoppet på et tog fra DC. Ferien startet med en påminnelse om hvorfor det lønner seg å organisere ferien i samarbeid med gode reisekonsulenter. Hotellet var overbooket og det var lite hjelp å få fra resepsjonen. Jeg ringte nummeret til hotellagenten jeg hadde fått av Anette (en av våre senior reiseeksperter). I løpet av 45 minutter hadde vi fått en suite med god plass til alle tre.

TIPS: Ja, det finnes langt mer spennende sightseeingturer enn Hop-On-Hop-Off, men dette er en glimrende måte å danne seg et inntrykk av hovedattraksjonene i en storby. Er du heldig med guiden, venter det artige historier og gode skrøner.

DOS and DON’TS i NYC: Unngå å handle på Times Square. Dette er en turistfelle. Ikke bli fotografert med utkledde personer, de forventer å få solide tips. Ta en tur i Central Park - gjerne med sykkel. Det finnes mange steder å leie sykkel i nærheten av parken. Opplev Frihetsgudinnen med gratis fergen som går over til Staten Island.

Etter et par dager med attraksjoner tok vi toget til DC. Tog er et supert fremkomstmiddel når man er i USA. Selv om Washington DC er en veldig lite by, er det massevis å kikke på. Vi måtte prioritere. I løpet av to dager ble det; Hop-on-Hop-Off; The Spy Museum (Visste du at det er over 4000 spioner i Washington DC?), Arlington Cemetery (veldig vakker), båttur fra DC til idylliske Old Town Alexandia (et must!)

Paradis ventet… Vi tok fly fra DC til Providenciales på Turks and Caicos, via Miami. Man kan fly direkte fra New York, og fra DC om vinteren. Flyturen fra Miami tar en knapp time. Hvis du setter pris på en feriedrink, må du sørge for å sitte langt fremme i flyet. Innflygningen starter når besetningen har kommet halvveis gjennom kabinen med forfriskninger.

Turks and Caicos er et paradis! Ingen store cruisehavner og karibisk “masseturisme”. Her finnes det områder som ikke har vært besøkt på flere generasjoner - og vi befinner oss like sør-øst for Miami. Her kan man slappe av på kritthvite, øde strender, svømme med fisker, snorkle og dykke med delfiner - som ikke er i fangenskap. Det er som å feriere i en Disney film.

Vi bodde på Ocean Club, et fint leilighetshotell perfekt når flere reiser sammen. Fantastisk beliggenhet ved den verdensberømte Grace Bay.
Klikk for bilder og info.

Jeg avslutter med en poetisk video-hilsen fra Turks and Cacicos. Dette er virkelig en drømmedestinasjon; Utsøkte råvarer, eksklusive restauranter, flotte hotell, fantastiske strender med få mennesker, unikt dyreliv… Jeg skal tilbake…!

Vennlig hilsen Ann-Cath. :-)

 

…og noen private bilder

Kontakt oss for reisetilbud til Turks and Caicos

Navn *
Navn