Reiseforslag: Fra øy til øy på Galapagos

Opplev Galapagos-øyenes unike dyre- og fugleliv. Dette er en eventyrlig ferie hvor du kan vandre mellom sjøløver, iguaner, skilpadder og bli kjent med mange forskjellige fuglearter. Du får også en smak av Ecuadors eksotiske kultur i løpet av ditt opphold i Quito og Guayaquill. Her presenterer vi et fleksibelt reiseforslag. Du kan utvide ferien med flere netter, oppgradere hotell, inkludere utflukter og sightseeing. Kontakt oss for en unik ferie.

11 netter: To netter i Quito - åtte netter på Galapagos - en natt i Guayaquil.
Øyene som besøkes er: Santa Cruz, San Cristobal og Isabela.

Pris pr. person fra kr 48.050,- som inkluderer:

  • flybilletter Oslo - Quito - Galapagos - Guayaquil - Oslo
  • internasjonale flyskatter
  • Transfer til og fra flyplass i Quito, Galapagos og Guayaquil
  • Alle utflukter som nevnt i programmet
  • Engelsktalende sjåfør/guide
  • Overnatting og måltider som nevnt i programmet

Skroll ned for komplett dag-for-dag program


Opplev Galapagos og Ecuador

Reis til Galapagos og opplev den mest eventyrlige ferien noensinne. Bli kjent med det lille landet Ecuador med stopp både i hovedstaden Quito som er verdens høyest beliggende hovedstad med sine 2800 m.o.h. og Guayaquil som er Ecuadors største by med ca 3 mill innbyggere. Eller du kan kombinere med Amazonas, det finnes utrolig mange muligheter - og vi hjelper deg i planleggingen.


 

Dag-for-dag program

Dag 1: Reise, ankomst hovedstaden Quito og overnatting på hotell.

Dag 2: Oppleve Quito - vi gir dere tips om utflukter.
Frokost.

Dag 3 - Quito - San Cristobal Island - Highlands:
Flyreise til Galapagos, ankomst San Cristobal flyplass på øya San Cristobal. Her blir du møtt av lokal guide som ønsker deg velkommen til øyene og eventyret kan begynne. Turen går først til høylandet og besøk til sentret med oppdrett av Galapagos' kjempe-skilpadder. Lunsjen blir inntatt på en lokal gård i nærheten. Besøk også til Junco lake, den eneste ferskvannsinnsjøen hvor du kan studere fuglelivet.
Innsjekk på hotellet og overnatting.
Frokost og lunsj.

Dag 4 - San Cristobal Island - Lobos Island - Leon Dormido - Puerto Grande.
Seiling til Logos Island og dagen er full av opplevelser. Her kan du svømme, snorkle og studere livet både over og under vann. Her er sjøløver, seler, farverike fisker og når du titter opp kan du observe forskjellige suletyper og de høytflyvende fregatt-fuglene.
Frokost og lunsj-boks.

Dag 5 - San Cristobal Island - Santa Cruz Island - Charles Darwin Station - Tortuga Bay Beach.
Tidlig utflukt til Santa Cruz som er en av de viktigste øyene i arkipelet - øya som har flest innbyggere og som har størstedelen av hoteller og besøkende.
Her blir det besøk til Darwin-sentret med oppdrett av både iguaner og skilpadder og her får du et innblikk i evolusjons-teorien - forklaringen på hvordan dannelsen og endring av diverse arter foregår. Lunsj i landsbyen før det på ettermiddagen blir strandvandring på den flotte Tortugal Bay Beach.
Tilbake til hotellet.
Frokost og lunsj.

Dag 6 - Santa Cruz Island - Highlands - Garrapatero Beach.
Besøk til Primicias Ranch og fottur for å ta en nærmere titt på de gigantiske skilpaddene. Det blir også besøk på lava-tunneler, den flotte Garrapatero-stranden med hvit sand og turkis-blått vann. Her kan du svømme, snorkle, se flamingoer og andre sjøfugler.
Frokost og lunsj (lokal restaurant).

Dag 7 - Santa Cruz Island - Bay Tour - Isabela Island - Flamingos Lagoon.
Rundtur med besøk til Punta Estranda og Channels of Love - ny dag med sjøfugler, sjøløver, svømming, snorkling og mange flotte opplevelser. Etter lunsj i landsbyen Puerto Ayorapå Santa Cruz, blir det ca 2,5 t ombord i speedbåten som tar deg til den største av Galapagos-øyene, praktfulle Isabela Island. Etter innsjekk på hotellet, er det planlagt en vandretur flamingo-lagunen. Innholdsrik og fin dag.
Frokost og lunsj.

Dag 8 - sierra Negra Volcano - Campo Duro Farm - Tintoreras.
Denne dagen starter med frokost før guiden kommer på hotellet og henter og tar deg med til en av de flotteste vulkanene i verden, Sierra Negra hvis krater er ca 7 x 10 km stort.
Etter vandreturen blir lunsjen inntatt på Campo Duro, en gård hvor man også kan se og studere skilpadder. Etter besøket her, går turen til landsbyen Puerto Villamil og til en liten holme som heter Tintoreras Islets. Ofte kan man se haier som går inni mellom lava-kanalene i tillegg til sjøiguaner, lekende eller sjøløver som hviler seg i solen. Også i dag blir det til til snorkling.
Frokost og lunsj.

Dag 9 - The Tunnels of Cape Rosa - Wall of Tears - Orchilla Viewpoint - Breeding Center "Arnaldo Tupiza".
Forbered deg til den mest spektakulære dagen på denne øyhoppingen. Eller ca 45 minutters båttur fra Puerto Villamil, ankommer du Cape Rosa på vestsiden av Isabela. En naturopplevelse av de sjeldne der du vandrer på lavatunneler som er omkranset av krystallklart vann og hvor du kan nyte synet av havskilpadder, pingviner, hval og mange andre arter som trives i vann. Utrolig opplevelsesrik dag, så husk fotoapparatet.
Frokos og lunsj.

Dag 10 - Isabela Island - Santa Cruz Island - Baltra - Guayaquil.
Tidlig start på dagen med speedbåt til Puerto Ayora, buss til Baltra Airpost og sjekk inn for flyet tilbake til fastlandet og til Guayaquil.
Ved ankomst Guayaquil blir du møtt av en guide som tar deg med til hotellet for innsjekk.
Dagen til egen disposisjon.
Frokost.

Dag 11. Guayaquil og hjemreise
Siden flyet til Oslo er en kvelds/nattflyvning, er dagen åpen for egne valg. Dersom du ikke har andre planer, kan vi anbefale en guidet byvandring, utflukt til Nasjonalparken eller kanskje dette er dagen for shopping - valget et ditt.

Dag 12. Ankomst Oslo

 

Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.