Reiseforslag: Opplev både Rolas & Sao Tomé

Unn deg en aktiv og eksotisk strandferie hvor du får oppleve tre forskjellige hoteller på to øyer og besøke ekvatormerket på Rolas (se program nedenfor).

8 netter fra kr 25.950 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • flyreise Oslo - Sao Tomé tur/retur

  • transfer flyplass - Pestana Sao Tomé, videre til Pestana Equador på Rolas

  • fergebilletter t/r

  • transfer til Omali Lodge og transfer fra Omali Lodge til flyplassen

  • to overnattinger på Pestana Sao Tomé i dobbeltrom inkludert frokost

  • tre overnatting på Pestana Equador på Rolas i dobbeltrom inkludert fullpensjon

  • to overnattinger på Omali Lodge inkludert frokost

  • en overnatting i Lisboa på utreisen (inkl. frokost)

Klikk her for flere reiseforslag til Sao Tomé

Paradisisk strandferie på Sao Tomé

Sao Tomé ligger lunt til i Guinea-bukten, perfekt for en eksotisk strandferie i frodige omgivelser. I dette reiseforslaget har vi også inkludert et par dager på naboøya Rolas.


Program

DAG 1 OG 2
Ankomst og innsjekk på Pestana Sao Tomé To overnattinger med frokost. Her kan man nyte de to første dagene ved bassenget eller stranden.

DAG 3, 4 og 5
Dere blir hentet på hotellet og kjørt til fergeleiet som ligger ca 60 km fra Sao Tomé. Derfra går fergen til Rolas og dere rusler til bostedet for de neste tre dager, Pestana Equador. Det mest severdige er ekvatormerket og vi anbefaler en spasertur hit hvor du kan stå med en fot på den nordlige halvkule mens den andre er på den sydlige. Fantastisk natur og flotte strender - nyt disse dagene.

DAG 6 og 7
I dag går turen tilbake til Sao Tomé. Ved ankomst Sao Tomé blir det nytt hotell, Omali Lodge og to netter med frokost inkludert.

Dag 8
Hjemreise.

Dette er et fleksibelt reiseforslag. Du kan utvide ferien med flere netter, oppgradere hotell, inkludere utflukter og sightseeing. Kontakt oss for tilbud og inspirasjon. Vi komponerer drømmeferien for deg.

Reis til Sao Tome når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.