Antigua: Fast facts

Antiguas særpreg er solen, hvite strender, asurblått hav, total avslapping og en ufattelig grønn øy.

Antall innbyggere: Ca 80 800
Tidsforskjell til Norge: -5 timer
Hovedstad: St. John
Valuta: East Caribbean Dollar
Offisielt språk: Engelsk

Klikk her for eksempler på reiseforslag til Antigua.

Klikk her for eksempler på noen av våre hotell og leiligheter på Antigua.

Øya har 365 strender og som turistmyndighetene liker å si at er det en strand for hver dag i året. Vi må tilføye at Antigua er regnet for en av de virkelig perlene, med en udramatisk natur preget av høye kaktuser, finkornede strender, og et kjøkken med smaker fra både det europeiske, karibiske og arabiske kjøkken.

Øya er en selvstendig stat, språket er engelsk og på den 25 kilometer brede øya bor det cirka 80 000 mennesker. Øya passer egentlig for alle som ønsker seg en karibisk ferie - her er plass til både barnefamilier, romantikk og selvsagt alle typer soltilbedere.

Navnet, Antigua betyr «eldgammelt» på spansk etter et ikon i katedralen i Sevilla. De lokale kaller ofte øya for Waladli, som på urspråket betyr «vårt eget».

I hovedstaden St. John lokker Heritage Market hver søndag morgen. Markedet selger et utall av frukt og grønnsaker som du helt sikkert ikke verken har sett eller smakt før, og selgerne er ivrige etter å fortelle både hva det er og hva du kan lage med raritetene. Her ligger også det stolte Nelson's Dockyard. Historien strekker seg tilbake til slaget om Trafalgar med helten admiral Horation Nelson. De staselige georgianske bygningene er blittkjærlig restaurert og huser nå koselige restauranter og butikker

 

Bli kjent med Antigua

unn deg en deilig ferie på antigua. Espnes har mange ferieforslag.
Antigua er en strandperle i Karibien. Espnes har mange spennende reiser på programmet.
Antigua har 365 strender, perfekt for de som drømmer om strandferie i Karibien. Espnes tilbyr mange reiser til Antigua

Reisetilbud

Paradisisk strandferie Strandhugg på Antigua

Varighet: 10 netter | Pris fra: fra xx.xxx
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong.

Dette er en ferie for deg som lengter etter døsig strandliv. I løpet av denne turen får du oppleve noen av de beste strendene på Antigua, i tillegg til spennende utflukter og utsøkte hotell.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, 10 netter på Nonsuch Bay Resort 4*,Lovers's Rock Sunsety Cruise, dagskurs i Kiting, Manager's Cocktail Party, to massasjer på din private terrasse, Champagne og canapeer.

Det er selvfølgelig mulig å utvide ferien med flere netter og kombinere med flere øyer. Vi tilbyr spennende utflukter og aktiviteter på hver destinasjon. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Paradisisk strandferie på antigua
pradisisk strandferie på antigua
pradisisk strandferie på antigua
pradisisk strandferie på antigua

Antigua á la carte - ferie med din egen personlige vri!

La oss realisere dine feriedrømmer og komponere ferien med din personlige vri. På jakt etter spesielle aktiviteter, unike hotell eller kombinasjon med flere destinasjoner? Kontakt oss for ideer, inspirasjon og en uforpliktende prat.

Her presenterer vi noen av våre favoritthotell på Antigua.


Hotell og leiligheter

Antigua - Dra til denne bortgjemte bukten og nyt stillhet og ro på Nonsuch Bay Resort.

Antigua: Nonsuch Bay Resort 4*

Dra til denne bortgjemte bukten og nyt stillhet og ro på Nonsuch Bay Resort.
Grønne omgivelser, tropisk vegetasjon, havsutsikt, nydelig strand - velg selv hvor du ønsker å bo på her - i leilighet eller villa oppe i åsen, eller i bungalov på stranden.

Her er mange forskjellige boenheter med ett-, to- eller tre soverom, forskjellige prisklasser når det gjelder både beliggenhet og størrelse. Her kan du delta i forskjellige aktiviter som kiting og seiling eller rett og slett bare nyte synet av aktivitetene fra solsengen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og sammen blir vi enig om den leiligheten som passer best.

Antigua - Dra til denne bortgjemte bukten og nyt stillhet og ro på Nonsuch Bay Resort.

Reis til Antigua når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.