Kampanje på The Palms 5*
35% rabatt: Enheter med 1, 2 eller 3 soverom
Reiseperiode: 14. sept. til 09. nov. 2019

Klikk og send oss en e-post eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.
Ring oss gjerne: 22 34 70 70 | 09 til 16 mandag til fredag.


Poetisk velkomsthilsen fra Turks & Caicos

Bildet på videoen ovenfor er fra Grace Bay på Providenciales.

 

 
 

Ferie i paradis kombinert med stopp i NYC
Turks & Caicos og New York.
11 netter fra kr 27.900

Se video fra The Sands at Grace Bay:

Varighet: 11 netter | Pris fra: fra 27.900. Pris pr. pers i dbl. rom. Pris inkluderer.

  • fly t/r Oslo inkl. veil. skatter

  • fire netter på Mela 4* Times Square, New York

  • 7 netter på The Sands Grace Bay 4*, Providenciales, Turks and Caicos

Mela Times Square er et intimt og komfortabelt boutique hotel med fin beligghenhet i en sidegate til Times Square. Hotellet har en veldig hyggelig fransk restaurant/bistro på gateplan.

Kun Turks and Caicos 8 netter fra kr 21.990
(inkl. en overnatting i London)

Se video fra Mela Times Square 4*

 
 

Vi skreddersyr reiser til Turks and Caicos for ulike ønsker og budsjett. Kontakt oss for ideer og pristilbud.

Ring oss på 22 34 70 70, send en e-post på post@espnes.no eller benytt vårt kontaktskjema.

Se flere hotelleksempler lengre ned på siden.

Navn *
Navn
 
 
 

Fast facts

En ferie på Turks and Caicos er som å "være på landet" i Karibien. Kilometer på kilometer med øde strender, autentiske små steder og fantastiske forhold for dykking og snorkling. Dette er en unik destinasjon for livsnytere. I tillegg til den paradisiske naturen, kan man bo på intime og luksuriøse boutique hotell og nyte lokale spesialiteter på meget gode restauranter. Ferie på Turks and Caicos er ferie for den kresne.

Antall innbyggere: Ca 31 000
Tidsforskjell til Norge: -5 timer
Hovedstad: Cockburn
Valuta: Amerikansk Dollar
Offisielt språk: Engelsk
Grace Bay, den verdensberømte stranden, ligger på øya Providenciales

Skroll for eksempler på noen av våre hotell og leiligheter på Turks and Caicos.

Øyparadiset Turks and Caicos er et britisk oversjøisk territorium som består av rundt 40 øyer og atoller. Bare åtte av disse er bebodd. Øygruppen har bare 31 000 innbyggere, så her er det ikke vanskelig å finne sin egen paradisiske strand.

En ferie på Turks and Caicos er som å "være på landet" i Karibien. Har finner man ingen "masseturisme". Grand Turk har anløp for mindre cruiseskip, men dette er ingen typisk cruisedestinasjon.

Den mest populære øya er Providenciales med den verdensberømte Grace Bay. Dette er et eldorado for alle med sans for snorkeling og dykking. Man kan til og med oppleve å svømme med fisker på meget grunt vann - det er som å befinne seg i en eventyrfilm.

Standarden på hotell og restauranter er meget høy, og her kan man bo meget behagelig. Turks and Caicos kombinerer storbyens luksus med det uberørte og paradisiske. Her kan du også oppleve autentisk kultur, bl.a. på den ukentlige Fish Fry som er "all things Turks and Caicos" med lokal musikk, mat og kunsthåndverk. Her er det like mange fastboende som besøkende.

Øygruppen ligger en knapp time fra Miami.

Du kan gjerne kombinerer Turks and Caicos med stopp i New York, Miami eller Washington DC. Det er også mulig å kombinere med andre karibiske øyer.

Beste reisetid er fra slutten av november til mai - men det er helt utmerket å reise i løpet av sommermånedene, da får man også gode priser.

 

Bli kjent med Turks and Caicos

Barbados - En herlig blanding av Storbritannia og Karibien møter deg på en av øyrikets mest varierte og gjestfrie øyer.
turks_middle_AdobeStock_131340734.jpeg
Barbados - En herlig blanding av Storbritannia og Karibien møter deg på en av øyrikets mest varierte og gjestfrie øyer.
turks_AdobeStock_33995918.jpeg

Eksempler på noen av våre hotell på Turks and Caicos


The Shore Club 5*

Dette meget behagelige og luksuriøse All-Suites hotellet ligger ved paradisiske og avsidesliggende Long Bay Beach. Her har man også mulighet til å leie sin egen lille ‘villa’ med butler etc (en del dyrere en suiter…). Hotellet ligger få minutter fra landsbyen på Providenciales og har en lekker spa-avdeling, fire svømmebasseng, tre restauranter - og fantastisk utsikt.

Gratis fasiliteter: Sykler, kajakk, snorkleutstyr, paddleboats, seilbåter, tennisbane og svømmebasseng.


The Palms Turks & Caicos 5*

Hotellstandarden på Turks and Caicos er høy. Når man sjekker inn på et 5* hotell, så blir man ikke skuffet! Komfort, luksus, øye for detaljer, utsøkte restauranter, service… alt er topp. The Palms er et meget godt hotell beliggende ved verdensberømte Grace Bay og et par minutters gange fra den lille landsbyen. Hotellet er kjent for sin imponerende spa-avdeling. Det finnes billigere steder å feriere, men du verden… det er så vakkert og paradisisk.

Gratis fasiliteter: Kajakk, flytematter, snorkleutstyr, paddleboats, seilbåter, tennisbane og svømmebasseng.


Gansevoort 5*

Fantastisk luksus i paradisiske omgivelser
Moderne, lekkert, luksuriøst… det er nesten som å bo på et trendy og luksuriøst hotell på Manhattan - bortsett at du befinner deg i et paradisisk paradis. Her legger man stor vekt på innredning - lekkert og sofistikert. Hotellet har også en prisbelønnet restaurant. Også dette hotellet ligger ved den vakre Grace Bay.

Gratis fasiliteter: Kajak, snorkleutstyr, paddleboats, seilbåter, tennisbane og svømmebasseng.


Ocean Club 4*

Et meget behagelig All Suites hotell beliggende ved Grace Bay. Resorten er enklere enn 5* hotellene (ingen spa-avdeling og trendy barer), men enhetene er meget godt utstyrt med fullt kjøkken, behagelig innredet stue m.m. Enhetene blir vasket og ryddet hver dag. Ocean Club har en god utrerestaurant. Noen få minutters gange til den lille landsbyen.

Gratis fasiliteter: Sykler, kajakk, paddleboats, tennisbane og svømmebasseng.


The Sands at Grace Bay 4*

Et deilig all suites hotell. 114 behagelige og meget godt utstyrte suits/studios/leiligheter. Alle enhetene har kjøkken og store balkonger. Komplekset består av seks tre-etsjers byggninger og tre svømmebasseng, beliggende i et frodig hageområde ved den verdensberømte Grace Bay på Providenciales, Turks and Caicos.

Gangavstand til et idyllisk, lite sentrum med forretninger og restauranter.

Nærbutikk, Hemingway's Restaurant and Bar - Beachside dining,
Gratis: WIFI, Umotorisert vannsport; kajakk, paddle boards, Hobie Cats, utstyr for snorkeling. Tennisbane og helsestudio m.m.
Mot tillegg i pris: Dykking, kiteboarding, rideturer, fiske, golf, utflukter og sightseeing


Villa Del Mar 4*

Villa del Mar er et flott leilighetskompleks ved den berømte Grace Bay. Komplekset ligger ikke stranden, men like ved. Villa Del Mar har 42 enheter fordelt på tre firetasjers bygninger med to svømmebasseng og Tiki bar i midten. Størrelsen på enhetene varierer fra studio til leiligheter med tre soverom. Komplekset har ikke restaurant, men det serveres frokost ved bassenget hver morgen. Det er mange gode restauranter og barer i kort gangavstand fra komplekset.

Alle enheter har wifi, fullt utstyrt kjøkken og daglig renhold. Komplekset har eget strandområde* med solstoler, håndklær og “bar to beach” service. Her kan man lene seg tilbake og nyte strandlivet.

*Verdt å merke seg: Naturen er meget godt beskyttet på Turks and Caicos. Her er alle strender offentlige. Ingen hotell har lov å eie strandområder. Hotellene kan markere områder med egne solstoler, vannsportutstyr, bar- og strandservice, men områdene er ikke private. Turks and Caicos er natur- og strandparadis!


Turks and Caicos á la carte - ferie med din egen personlige vri!

La oss realisere dine feriedrømmer og komponere ferien med din personlige vri. På jakt etter spesielle aktiviteter, unike hotell eller kombinasjon med flere destinasjoner? Kontakt oss for ideer, inspirasjon og en uforpliktende prat.