Familieferie: Badeferie i strandparadiset Sal

7 netter fra kr 44.600 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • flybilletter Oslo- Sal t/r
  • visum for fire personer
  • syv netter på Porto Antigo leilighetshotell 3* med to soverom og havutsikt (ingen måltider inkludert)
  • transfer ved ankomst/avreise
  • 1 times båttur (glassbåttur) for hele familien

Barnevennlig leilighetshotell som ligger i strandkanten med et naturlig havbasseng og svømmebasseng i en tropisk hage. Gangavstand til byen Santa Maria.

Klikk her og se flere reiseforslag til Kapp Verde.

Strandferie med eksotisk twist

I løpet av denne spennende ferien får du oppleve en unik kombinasjon av flotte strender, fjell, skogkledde åser og vulkankratre. Perfekt for både strandløver og eventyrere.

herlige sal på kapp verde

Beskrivelse av turen

Kapp Verde er boltreplass for hele familien. Her er det kritthvite strender og utflukter i fleng, både på Sal eller en av de andre øyene. Med andre ord, en stressfri ferie, på en øy som har noe å tilby deg som er et sted mellom 0 og 100 år.
Espnes tilbyr fleksible familieferier som inkluderer syv netter på leilighetshotell beliggende rett på stranden.

Noen av reisens høydepunkter:
Reiser du til øya Sal, står sol og bad i høysetet. Fantastisk, høres ut som en gammel klisje, men strendene her har ingen andre dekkende ord. De er uendelige, kritthvite og som å rusle i varmt vaniljesukker. Vil du bli kjent med livet under vann - ja, da holder en dykkemaske og snorkel for å se det travle undervannslivet rundt korallrevet. For den viderekomnende er dykking med flasker, vindsurfing, kiting og seiling perfekte sysler.

På en rusletur i de brosteinsbelagte gatene i Santa Maria, med fargesprakende hus i kolonistil, spaserer du rett inn i øyas dagligliv. På stranden kommer fiskerne til lands i nydelige fargeglade fiskebåter. Fangsten kan virke noe skremmende for en liten nordmann, men det smaker godt! I tillegg kan du bli med på guidede turer rundt på øya Sal.

Hotellet ligger i strandkanten og er spesielt barnevennlig med et naturlig havbasseng, svømmebasseng i en tropisk hage og med gåavstand til byen Santa Maria.

Kanskje frister det å ser mer av øyriket Kapp Verde? Det går fint an å ta en dagstur med fly over til en av de andre øyene. Det er mange av dem, og alle har sitt særpreg.

Reis til Kapp Verde når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.