Inspirasjon: Luksuriøs strandferie på St. Barths i Karibien. Drømmeferie på Le Barthelemy 5*

 

 
 
 

 

Vår Karibien-ekspert Anette sier:

Dette er et helt nytt hotell som åpnet i 2016. Første hotellet på øya som er bygget fra grunn av som hotell. Alle andre hoteller er eksisterende hus/bygninger som er blitt bygget om. Fantastisk beliggenhet i en lagune med perfekte forhold for vannsport, snorkling med skilpadder (og de var mange av), kayak, kiting etc. Rolig og herlig vann.

Hotellet har flotte rom i forskjellige kategorier, fra standard med garden/mountain view og de beste som er beachfront. Lekker innredning med fine detaljer, kunst, glass – alt gjort på en veldig elegant og delikat måte. Bra restaurant og veldig hyggelig personalet over alt. Nydelig basseng (med høytalere under vann!) og en herlig avslappende stemning!

Se video og drøm deg bort. Her kan du rusle langs bassengkanten...

Ring oss gjerne på 22 34 70 70

Vi har åpent fra 9 til 16 mandag til fredag

 
 

St Barths: Fast facts

St Barths, eller St Barthélemy, er oppkalt etter broren til Christopher Columbus,  Bartolomeo. Denne eksklusive perlen har vært både fransk og svensk - noe som forklarer navnet på hovedstaden Gustavia. Etter å ha vært svensk i nærmere 150 år, kjøpte franskmennene øya tilbake i 1877. I dag representerer St Barths en utsøkt kombinasjon av fransk og karibisk kultur.

Antall innbyggere: Ca 7 200
Tidsforskjell til Norge: -5 timer
Hovedstad: Gustavia
Valuta: Euro
Offisielt språk: Fransk og engelsk

Skroll ned for reiseforslag og eksempler på noen av våre hotell på St Barts

 

Dette strandparadiset fanger essensen av det mange forbinder med Karibien; Det døsige, tilbakelente, bekymringsløse og paradisiske som krydres med duvende reggae rytmer, rum cocktails og utsøkte lokale spesialiteter. Anguilla har et snev av eksklusivitet med lekre hoteller og utsøkte restauranter.


Tips fra vår Karibien ekspert, Anette:

St Barths er en ganske spesiell øy, men helt fantastisk på sin måte. Mange drar hit på dagstur fra Anguilla eller St Marteen, men det var helt supert å være her noen dager. Her er det stort sett bare franskmenn. Det bor endel lokale der også.
 
Øya er fransk, men har et selvstyre sammen med Guadaloupe. Det er strenge regler som verner om øya; ingen store havner kan bygges – og dermed ingen cruisetrafikk som forstyrrer. Her er det heller ingen høye bygninger.

St Barths er et shoppingmekka. Her ligger designerbutikkene på rekke og rad - og ja, det koster.

Utvalget av restauranter er fantastisk. Franskmenn tar jo ikke lett på det når det kommer til mat, så her var det gode matopplevelser til hvert måltid – og altfor gode croissanter til frokost...!

Øya er grønn og frodig med fjell og bukter og bratte,  svingete veier. Mange har leiebil, men det tenker jeg er greit å styre unna om man ikke må... Veiene blir veldig glatte når det regner.

Bli kjent med St Barths

unn deg en deilig ferie på antigua. Espnes har mange ferieforslag.
stbarths_bigstock-Gustavia-Harbor-St-Barths-F-43150282.jpg
Antigua har 365 strender, perfekt for de som drømmer om strandferie i Karibien. Espnes tilbyr mange reiser til Antigua
stbarths_bigstock-Saint-Barthelemy-skyline-and-h-181389604_resize.jpg

Reiseforslag til St Barths

Franske delikatesser og karibiske rytmer

Pearl Beach (4* vår vurdering)
Varighet: 7 netter | Pris fra: fra 21.900
Pris pr. pers i dbl. rom. Tillegg for utreise i høysesong.

Pris inkluderer:

  • Fly Oslo – St Marteen tur/retur

  • Fly fra St Marteen til St Barths tur/retur (15 minutters flytur)

  • Syv netter på Pearl Beach, gardenview rom

  • Frokost alle dager

pradisisk strandferie på antigua

 

Pearl Beach (4* vår vurdering)

Et utrolig koselig lite boutique hotel med den fantastiske service. Dette er ikke et luksushotell, men det kommer høyt opp på listen. Her er det laid back og herlig stemming. Veldig god og trendy restaurant, med utsøkt fransk kjøkken.

Koselige rom, med utsikt til enten hagen (mer som en jungel) eller havet og stranden. Rommene er som små hytter som ligger i en tropisk hage.

Hotellet ligger flott til ved stranden, ikke langt fra den bitte lille flyplassen. Her er det bare småfly som lander, så det er ikke til sjenanse. 

 

Le Barthelemy 5*

Dette er et helt nytt hotell som åpnet i 2016. Første hotellet på øya som er bygget fra grunn av som hotell. Alle andre hoteller er eksisterende hus/bygninger som er blitt bygget om. Fantastisk beliggenhet i en lagune med perfekte forhold for vannsport, snorkling med skilpadder (og de var mange av), kayak, kiting etc. Rolig og herlig vann.

Hotellet har flotte rom i forskjellige kategorier, fra standard med garden/mountain view og de beste som er beachfront. Lekker innredning med fine detaljer, kunst, glass – alt gjort på en veldig elegant og delikat måte. Bra restaurant og veldig hyggelig personalet over alt.

Nydelig basseng (med høytalere under vann!) og en herlig avslappende stemning!

Unn deg en avslappende pause, skru opp lyden og se dette videoklippet...

 

St Barths á la carte - ferie med din egen personlige vri!

La oss realisere dine feriedrømmer og komponere ferien med din personlige vri. På jakt etter spesielle aktiviteter, unike hotell eller kombinasjon med flere destinasjoner? Kontakt oss for ideer, inspirasjon og en uforpliktende prat.