På denne siden presenterer vi forslag til utflukter, kortere turer og aktiviteter som kan kombineres med rundreiser i Peru.

Eksemplene på denne siden er kun smakebiter. Kontakt oss for flere alternativer.


Navn *
Navn
 
 

Opplev Regnbuefjellet.
Vandring med overnatting i Vinicuna.

Regnbuefjellene ligger ca 6380 m.o.h. og er noen av verdens flotteste geologiske formasjoner. Denne utflukten gir deg anledning til å komme tett på naturen. Du blir hentet på hotellet i Cuzco. Underveis til Quesoyuni blir det stopp både i Wari (Pikillacta) og Checacupe. Ved ankomst blir det en lett lunsj, og deretter starter klimatiseringsvandringen. Det blir middag og overnatting i Kairawiri Camp. 

Klokken 6 er det frokost og klokken 7 starter den tre timer lange vandringen opp til regnbuefjellet. Det er satt av ca tre kvarter til å oppleve nærkontakten med dette fjellområdet som er ansett som hellig av lokalbefolkningen. Deretter begynner nedstigningen til Quesoyuni. Her blir det lunsj - piknik i telt. Transfer tilbake til Cuzco. Se stemningsvideo ovenfor.

Klikk her for reiseforslag til rundreiser i Peru.

 

Overnatting i fjellveggen i Den Hellige Dalen

En helt unik opplevelse - for deg som IKKE har høydeskrekk. Overnatting i fjellveggen i Den Hellige Dalen. Man kan velge mellom to ulike turer: Enten ta Via Ferrata, hvor man klatrer opp fjellveggen til de små "himmelhyttene", eller The Sacred Valley Zip Line. Denne turen starter med 30 - 40 minutters vandring gjennom lett terreng. Det er imidlertid lagt inn 4 meters klatring for å gi deg litt ekstra adrenalin. Zip Line turen går over flere faser. Den totale lengden er 2800 meter.

Selve Skylodge er helt unikt. Man overnatter og spiser i gjennomsiktige "lommer" som er festet til fjellveggen. Se videoen ovenenfor - dette er helt utrolig. Det vil utvilsom krible i magen i løpet av denne utflukten, men du verden for en følelse man sitter igjen med etterpå. Her kan man tøye egne grenser!

Klikk her for reiseforslag til rundreiser i Peru.

 

Strandferie i Peru: Beach Extention

Vandring i Salkantay, utflukter gjennom regnskogen i Amazonas, båttur på Lake Titicaca, strikkeundervisning av lokale indianere, omvisning på magiske Machu Picchu, spirituelle øyeblikk og Inka-kultur, kulinariske opplevelser i pulserende storbyer, spennende dager i nærkontakt med natur og dyreliv på vakre og vernede øyer... for å nevne noe til. Etter en rundreise i Peru kan det være behagelig med noen avslappende dager ved stranden og la inntrykkene synke.

Alle våre reiseforslag kan kombineres med strandferie. Vi foreslår Mancora. Ovenfor ser du eksempler fra det lekre hotellet, Los Arenas.

Bilder/copyright Los Arenas

Klikk her for reiseforslag til rundreiser i Peru.

 
 

Historie og 4x4 opplevelser i sanddynene

4x4_lima_crop.jpg

Sett en ekstra spiss på ferien med denne todagers turen til sanddynene nord for Lima. I løpet turen reiser dere med 4x4 gjennom ørkenen, over spektakulære sanddyner og videre til den hellige byen Caral som er registrert av UNESCO som World Heritage Site. Natten tilbringer dere i den behagelige Empedrada Lodge som ligger i den vakre grønne dalen ved Supe River.


Klikk her og se reiseforslag til Peru


Kontakt oss.
Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på +47 22 34 70 70
Vi har åpent mandag til fredag 09 til 16.

Navn *
Navn