Reiseforslag: Rundreise i Argentina, Chile og Uruguay

14 netter fra kr 39.300 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

 • flyreise Oslo - Chile/Argentina - Oslo
 • buss Chile - Argentina
 • vann ombord på bussen
 • flybilletter Mendoza - Salta
 • flybilletter Salta - Iguazu
 • flybilletter Iguazu - Buenos Aires
 • all privat transport i følge program
 • frokost inkludert for alle hotellene
 • lunsjer i følge program
 • en middag med tangoshow
 • to netter i Chile
 • to netter i Mendoza
 • tre netter i Salta
 • en natt i Purnamarca
 • to netter i Puerto Iguazu
 • fire netter i Buenos Aires
 • alle avgifter

Fargerik kultur og storslåtte naturopplevelser

Bli med på en uforglemmelig reise til Argentina, Chile og Uruguay. Du får oppleve alt fra pulserende storbyer til verdensberømte naturattraksjoner som Iguazu Falls. Det blir også besøk på tangorestauranter, vingårder og mye mer. Hele turen er tilrettelagt på forhånd. Det eneste du behøver å gjøre er å pakke kofferten.

 


Dag-for-dag program

Dag 1:
Ved ankomst Santiago Chile, blir du møtt av guiden og kjørt til valgt hotell. Her blir det 2 overnattinger. Litt avhengig av ankomsttid, vil det bli sightseeing til de mest severdige steder i hovedstaden som er omkranset av de flotte Andesfjellene.

Dag 2:
Etter frokost blir det heldagstur til Vina del Mar og Valparaiso. Vina del Mar er kjent for sine flotte hager og gater som omkranses av vakre blomster og Palmer. Valparaiso er en av Chiles viktigste havnebyer og her vil det bli lunsj på en strandrestaurant.

Dag 3:
Frokost. Deretter går turen til busstasjonen og buss til Mendoza i Argentina.
Bussturen tar ca. 7 timer, men med et så fantastisk landskapet sett fra bussvinduet går disse timene veldig fort. Ankomst hotellet og overnatting.

Dag 4:
Heldagstur i vinområdet - The wine route. Først blir det besøk til Bodega Alta Vista, en av de største familiedrevne vingårdene i Argentina. Deretter blir det Bodega Clos de Chacras og Bodega Decero hvor det også blir servert lunsj med forskjellige retter og selvsagt forskjellige viner. Overnatting i Mendoza.

Dag 5:
Morgenen fri til egne aktiviteter til rundt kl 13:00 da blir det transport fra hotellet til flyplassen og videre reise til Salta. Ved ankomst blir det transfer til hotellet.

Dag 6:
Frokost.
Heldagstur Calchaqui Valley, Cafayate. Avreise fra byen gjennom Cerrillos, El Carril, Coronel Moldes, Ampascachi, Talampaya, Alemania og Quebrada del Río Las Conchas. Langs veien er det fargerike åser som kan minne om figurer. Blant disse finner vi La Garganta de Diablo (djevelens strupe – 141 km), El Anfiteatro (amfiteatret – 142 km), El Sapo (frosken – 153 km), El Fraile (tiggermunken – 155km), El Obelisco (obelisken – 165 km), Los Castillos (borgene – 168 km) for å nevne bare noen.

Ved ankomst Cafayate, en by i vinregionen Valles Calchaquíes, blir det mulighet til å besøke en vingård. Senere på dagen går turen tilbake til Salta, men nå får du se hvordan de fantastiske fargene i den samme kløften vi så om morgenen, ser ut i ettermiddagens milde lys.

Dag 7:
Heldagstur "Going Around the Heights".
Dette er en av de mest innholdsrike ekskursjonene til den nordvestlige delen av landet, hvor hele dagen er fylt med opplevelser, natur, historie og landskap. Turen går nesten parallelt med "Tren de las Nubes" (toget til skyene), langs veier som går i sikksakk mellom åsene, slettene og himmelen. Turen går fra Salta tidlig om morgenen, mot Campo Quijano og Quebrada del Tor, videre til byen Santa Rosa del Tastil, med historie tilbake til før Inkariket.

Turen fortsetter så til San Antonio de los Cobres, en gruvelandsby der "Tren de la Nubes" ender. Det er satt av tid for lunsj i denne byen. Om ettermiddagen fortsetter utflukten mot Purmamarca. På vei til denne fargerike lille byen går ferden gjennom Salinas Grandes, en enorm hvit ørken som skinner under Puna-solen i en nærmest surrealistisk scene. Etterpå klatrer vi opp svingene til Cuesta del Lipán, eller døren til Andes som det også kalles, før vi ankommer Purmamarca og dens Hill of the Seven Colours. Turen ender opp her i Purnamarca for overnatting.

Dag 8:
Etter frokost fortsetter opplevelsene som ikke bare tar deg igjennom et landskap du vil huske så lenge du lever – den gir deg også noen av de sterkeste naturopplevelsene du kan tenke deg. Det er ingen tilfeldighet at Quebrada de Humahuaca ble oppført på UNESCO's verdensarvliste i 2003, i kategorien for kulturlandskap. Ti tusen år med menneskelig historie lever videre i denne spektakulære dalen på 155 kilometers lengde.

De som i dag reiser til Tumbaya, Purmamarca, Maimará, Tilcara og de andre typiske byene vil oppleve det som en reise tilbake i tid. Langs reisen blant disse byene besøkes "Pucará de Tilcara" med sitt arkeologiske museum, i Uquía den typiske kirken, og i Purmamarca kan den "Syv-fargede-åsen" studeres – The Hill of the Seven Colours. Ved ankomst Humahuaca blir du kjent med uavhengighetsmonumentet og kirken, og du kan rusle langs de smale, brolagte gatene mellom hus bygget av mudder og strå – et rotekte eksempel fra kolonitiden, da Humahuaca var et viktig handelssted langs ruten.
Det blir også tid for lunsj og et stopp i San Salvador de Jujuy for sightseeing blant historiske monumenter, før turen går tilbake til Salta.

Dag 9:
Frokost og bysightseeing før transport til flyplassen og videre reise til Iguazu for de 2 neste nettene. Ved ankomst blir det transport til hotellet.

Dag 10:
Heldagstur til den Argentinske delen av de majestetiske Iguazu Falls. Utrolige 275 fossefall, et utrolig fugle- og dyreliv, flotte fotoobjekter. Overnatting i Iguazu.

Dag 11:
Etter frokost blir nok en tur til Iguazu Falls, denne gangen på Brasiliansk side.
Deretter blir går turen til flyplassen og fly til Buenos Aires.

Dag 12:
Etter frokost blir det 4 timers sightseeing med blant annet besøk til Nasjonalforsamlingen, byens katedral og San Telmo (tradisjonell bydel hvor tango danses på mange barer og restauranter). Et stopp også i La Boca, en fargerik bydel som var hovedsete til immigrantene, nå også hjemsted for en del kunstnere. Til slutt La Recoleta, den mest eksklusive og elegante bydelen. Kvelden avsluttes med middag inkludert tangoshow.
Overnatting i Buenos Aires.

Dag 13:
Hele dagen er til fri disposisjon, men dersom du har lyst til å besøke en Argentinsk ranch, så arrangerer vi gjerne det.

Dag 14:
Heldagsutflukt over til Uruguay og til en av landets vakreste byer, Colonia del Sacramento, som er på UNESCOs liste over verneverdige byer. Lunsj inkludert.

Dag 15:
Utsjekk fra hotellet, transport til flyplassen og hjemreise.

 

Reis til Sør-Amerika når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.