Rundreise: Eventyr og barbent luksus

Varighet: 8 netter | Pris fra: fra 34.600
Dette er et fleksibelt reiseforslag. Vi tilrettelegger turer for ulike budsjett.
Alt dette er inkludert i prisen:

  • fly t/r Oslo og veil. skatter

  • tog fra Panama City til Colon

  • innenriksfly t/r Panama City - San Blas

  • utflukter og sightseeing i henhold til program, inkl. en heldags by- og Panamakanaltur

  • guide og sjåfør - engelsktalender

  • transfer til og fra flyplassene i Panama

  • Åtte hotellnetter og måltider som nevnt i programmet

Skroll ned for komplett dag-for-dag program

Klikk her for eksempler på flere reiseforslag til Panama.


Noen av feriens høydepunkter

Fra skyskraperne i Panama City til silkemyk sand og en følelse av å være på sin egen private øy. Det er ikke så mange andre her, foruten eksotiske fugler, fisk og en bugnende flora. Maten, drinkene, atmosfæren av luksus og bryggen ut i det transparente havet er førsteklasses. Det er også yogaen, temperaturen, rommene og den uvirkelige følelsen av å ha havnet på jordens vakreste sted.


Kontakt oss
post@espnes.no | Tlf: 22 34 70 70

eller benytt vårt kontaktskjema

Navn *
Navn

Dag-for-dag program

Dag 1: Ankomst Panama City
Du blir hentet på flyplassen og kjørt til flotte Casa Panama i sentrum av den spennende spennende hovedstaden. Panama Citys skyline av glass og stål, minner lite om det indianske opphavet til navnet Panama, som betyr en overflod av sommerfugler eller fisk. Et regnskogsbelte omkranser byen og bidrar til at Panama City er kåret til verdens femte mest populære sted å flytte til som pensjonist. I sentrum, mellom skyskraperne, ligger gamlebyen med sin obligatoriske, Plaza Bolivar og forteller en stolt historie.  Panama, broen mellom syd og Nord-Amerika, er kuttet i to av strategiske Panama-kanalen. Panamahatten derimot blir flettet i Ecuador og fikk navnet fordi den ble fraktet til Europa og USA fra Panama. Hattemoten er faktisk fire ganger så gammel som republikken med det samme navnet. Panama City er en rar blanding av gammelt og funklende nytt og ufattelig høyt

Dag 2: Avreise Panama City - øygruppen Bocas del Toro.
Etter en god frokost med deilig aromatisk kaffe, flyr du mot grensen av Costa Rica. Øygruppen, Bocas del Toro, består av seks grønne øyer og en vakker undersjøisk nasjonalpark, Parque Nacional Marino Isla Bastimento.  Atmosfæren er avslappet, og øyene er dekorert med frodig jungel og vakre strender. Ditt hotell ligger på Popa Island, ca 40 minutter med båt fra flyplassen. Transferen går gjennom et langt stykke medmangroveskog inntil du svinger rundt en odde og oppdager Popa Paradise. Navnet er ikke tilfeldig, det kunne ikke vært mer beskrivende. Her, i en vakker hytte i hagen, like ved det store svømmebassenget, stranden, baren, restauranten og under hibiskustrærne med yndige kolibrier, skal du leve barbeint i syv dager. Alt er inkludert og visakortet kan få ferie, mens du snorkler, soler deg og nyter vidunderlige måltider og en eksellent service. Din eneste tanke skal være å kose deg.

Dag 3: Utflukt til delfiner og små røde frosker
Enten du velger å gjøre utflukten i dag eller en annen dag, så er den inkludert og gir et herlig innsyn i livet i øygruppen. Med båt reiser du først for å se lekende, smilende delfiner i Dolfhins Bay. I denne bukten lever alle gourmetingredienser for delfiner og de er her hele året. Crawl Bay er en Donald Duck-øy hvor korallrevet huser et utall av snåle fisk, koraller og anemoner. Turen går videre til rødfrosk-stranden. Du skal ha litt flaks for å se den bittelille, sjeldne og knallrøde frosken med tre tær. Det sikre er at du vil møte noen rampete apekatter. Hospital Point er det desidert beste revet for snorkeling og etter å ha observert det travle og komplekse livet i korallene, venter en deilig lunsj på en strandrestaurant.  Båten tar deg tilbake til ditt paradis.

Dag 4, 5, 6, og 7 – Paradis
Nyt dagen, carpe diem – dette har du fortjent. Et lite tips er og en dag ta en tur til «hovedstaden» i øygruppen, Bocas. En deilig, avslappet liten landsby med alt du kan drømme om på en ferie i kariben.

Dag 8: Fra paradis til Panama City
Etter frokost reiser du nøttebrun og ny-oppladet tilbake i båten, og videre med fly til Panama City, overnatter på Casa Panama og i morgen er det hjemreise. Har du tid, er det interessant å oppleve det som først og fremst gjør Panama berømt, nemlig den 80 km lange kanalen som har forkortet verdens transportruter radikalt. Frankrike og USA bygget kanalen, og etter mange års stridigheter om rettighetene, er det i dag Panama som får inntektene av kanalen.  Miraflores Locks er et av historiens største ingeniørarbeid. Derfra kan det styres et tankskip med noen få centimeters klaring på hver side. Takk og pris at du manøvrerer i en simulator. (Utflukten er på egen kostnad. Spør i hotellresepsjonen).

Dag 9 – Panama City – Norge
Hjemreise fra Panama City til Norge. Det er godt å komme hjem, men vi kan love at øya setter spor og skaper presedens for det optimale. Velkommen tilbake.

Reis til Panama når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.