Reiseforslag: St Lucia og Barbados

Dette er et flksibelt reiseforslag. Du kan utvide ferien med antall netter, inkludere utflukter til andre øyer, og oppgradere fly og hotell. Hos oss får du en ferie slik du vil ha den.

14 netter fra kr 25.400 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • rutefly Oslo – Barbados – St. Lucia – Oslo
  • 7 netter på Southern Palm 4*, Barbados
  • 7 netter i på Bay Gardens 4*, St. Lucia
  • frokost inkludert hver dag
  • transfer t/r flyplasse

Du får GRATIS Travel Buddy på denne turen.

Et "must" for strandløver...

Barbados har 365 strender, en mer behagelig kalender finnes neppe... Kombiner dette med en uke på frodige St. Lucia og du har den ultimate strand- og kulturferie.  Vannsport-entusiaster kan boltre seg med en spennende bredde av aktiviteter, men er man i Karibien så er døsige dager på deilige strender en selvfølge. Kombiner dette med taxfree shopping, smektende rytmer, utsøkte lokale delikatesser, unike naturopplevelser (på St. Lucia finnes verdens eneste "drive-in vulkan"), fargerik kultur og mye mer.


Barbados: Southern Palms 3*

Southern Palms ligger på stranden og her kan du nyte strandlivet på en solseng under en palme eller benytte deg av hotellets tilbud av sjøaktiviteter. Hotellet ligger i sør, ca 15 minutter fra flyplassen, og er bygget i kolonistil med hyggelig hage, basseng, bar og restaurant.

barbados_southernpalms01.jpg

St. Lucia: Bay Gardens Rseort 4*

Et herlig hotell med flott beliggenhet på stranden. Her kan du nyte den vakre og frodige hagen med tropiske blomster. I midten av det flotte svømmebassenget kan du nyte massasjen fra jacuzzien eller du kan rusle over stranden og ta et sjøbad. Hotellet har flere barer og to restauranter, Spa, dykkesenter, vannsport og helsestuido.

 

Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.