Øyhopping i paradis

Vakre strender, dykking, snorkling og vannsport i alle varianter, idylliske landsbyer, spennende historie, fargerik kultur, livlige festivaler, intime middager under stjernene... og dette er bare noen få stikkord.

Reiseforslag:

Varighet: 15 netter

Pris inkluderer:                               Rutefly Oslo - Aruba - Bonaire - Curacao - Oslo inkl. veil. skatter
15 hotellnetter

Priser:                                     
Fra 26.000 pr. person i dbl. rom

 

Høydepunkt:

Dette er ABC-øyene: Aruba med sine langstrakte kritthvite strender, dykkerparadiset Bonaire og Curacao med kultur, shopping, uteliv og selvsagt sol og bad.

Noen av feriens høydepunkter: Alle øyene har sitt særpreg, noe som gjør at de er perfekte for øyhopping.

Vi har valgt fem netter på hver øy for at dere skal få tid til å oppleve og utforske de forskjellige øyene og nyte ferien. Dette er selvsagt fleksibelt og antall netter kan forlenges/forkortes på de forskjellige øyene

 

 

Her bor dere:

Aruba: Amsterdam Manor Beach Resort

Flott 4 stjernes hotell som ligger rett ved Eagle Beach med restaurant og bar på stranden. Perfekt for noen intime dager sammen.

Bonaire: Den Laman Condominiums

Leilighetshotell som ligger rett ved sjøen, har dykkesenter som også tilbyr andre aktiviteter som sykkelturer og kanopadling.

Curacao: Lions Dive     & Beach Resort

Kjempefint hotell rett på stranden som passer fint for alle. Ligger rett ved Sea Aquarium og Mambo Beach i meget idylliske omgivelser..


Spennede Add-Ons. Noen forslag:

Utflukter

Aruba:
Palm Pleassure Sunset Cruise
Varighet: 2 timer | Pris ca kr 650

Len deg tilbake og nyt et kveldscruise. Den luksuriøs katemaran tar deg med på et seilas langs Arubas vakre kyst, mens du hygger deg med delikatesser på fat, forfriskninger i glass og smektende toner fra lokale musikere.

Sightseeing

Aruba:
Beach and Cave Tour
Varighet: 6.5 timer | Pris ca kr 710

I løpet av denne behagelige bussturen får du opplevemystiske grotter, spektakuære strender og mange av Arubas kjente landemerker. Den lokalkjente guiden tar deg med på en reise gjennom øyas historie. Forfriskninger og en autentisk barbeque på stranden er inkludert i prisen.

 

Dining m.m.

Aruba:
Champagne Brunch and Aqua Safari.
Varighet: 4.5 timer | Pris ca kr 750

La verden seile sin egen sjø mens du nyter livet ombord med mimosa, frokost, snorkling i bortgjemte viker og slapper av under solen på dekk. I løpet av turen får du bl.a. oppleve Boca Catalina Bay, og et av Karibiens største skipsvrak—the SS Antilla

 

Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.