Reiseforslag: Quito - Galapagos - Guayaquil

Vårt forslag til å oppleve Galapagos med det fantastiske dyre- og fuglelivet, er å ta noen dager ombord på en katamaran. Katamaranen har 8 lugarer med plass til 16 personer. Alle lugarer har eget dusj/toalett og alle måltider er inkludert. Man seiler om natten og bruker dagen til strandhugg for å utforske dyre- og fuglelivet, til å snorkle, bade og nyte den varme solen. Siden besøkene her er strengt regulert, er det naturguide med på båten og på alle turene

7 netter fra kr 43.750 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • flybilletter Oslo - Quito - Galapagos - Guayaquil - Oslo

  • internasjonale flyskatter

  • Transfer til og fra flyplass i Quito, Galapagos og Guayaquil

  • 4 dager/3 overnattinger ombord i katamaran Archipell

  • Alle utflukter/turer med engelsktalende naturguide

  • Engelsktalende sjåfør/guide

  • Overnatting og måltider som nevnt i programmet

Se dag-for-dag program nedenfor

Klikk her for flere reiseforslag til Galapagos

Fra øy til øy med katamaran

Denne eventyrlig reisen starter med vandring mellom historiske byggverk i hovedstaden Quito, før du neste dag vandrer blant sjøløver, forskjellige fuglearter, små pingviner eller snorkler mellom havskilpadder, delfiner og forskjellige typer fisk..


Dag-for-dag program

Dag 1: Reise, ankomst hovedstaden Quito og overnatting på hotell.

Dag 2: Oppleve Quito - vi gir dere tips om utflukter.
Frokost.

Dag 3: Flyreise til Galapagos, ankomst Baltra Airport, North Seymour.
En kort busstur før man entrer katamaranen. Vel ombord blir det innsjekk, velkomst og lunsj og det virkelige eventyret kan starte. I dag møter du både sjøløver, blåfotsuler, fregatter, Darwin-finker og andre spennende fugle- og dyrearter. Det blir også tid til snorkling.
Frokost - lunsj og middag.

Dag 4: Etter en sovende seiling, våkner du utenfor øya Genovesa. I korte trekk består dagen i dag av dypvannsnorkling, strandhugg, opp Sir Philips naturlige trapper, mer snorkling, landgang på Darwin bay som er eneste stranden på Genovesa, gode måltider ombord i båten og utrolig mange naturopplevelser.
Frokost - lunsj og middag.

Dag 5: Denne natten seiler båten til Santiago, med den spektakulære holmen Bartolomé med Pinnacle Rock og de fantastiske strendene Sullivan Bay. Det er vanskelig å beskrive med ord alt du får oppleve denne dagen, men etter å ha gått opp de 375 trappetrinnene og opplevet den fantastiske utsikten fra toppen, så skjønner du hva vi snakker om.
Opplevelser, bading, snorkling - i dag kan du kanskje oppleve både hai, rokker og delfiner.
Frokost - lunsj og middag.

Kvelds- og nattseiling mot utgangspunktet og Santa Cruz Island.

Dag 6: Frokost ombord, farvel til de som skal seile videre og landgang på øya Santa Cruz. Her blir det besøk til Highlands, Charles Darwin Station og Tortuga Bay.
Overnatting på hotell i byen Puerto Ayora (ca 12.000 innbyggere) på Santa Cruz.
Frokost.

Dag 7: Flyreise tilbake til fastlandet og byen Guayaquil som er Ecuadors største by med ca 3 mill innbyggere. Henting på flyplassen og transfer til hotellet - overnatting.
Frokost.

Dag 8: Dagen disponibel i Guayaquil med muligheter for utflukter.
Frem til avreise er dagen disponibel før det blir transport til flyplassen og direktefly (kvelds/nattfly) til Amterdam og videre til Oslo.
Frokost.

Dag 9: Ankomst Oslo.

 

Reis når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.