Reiseforslag: Strandliv, vingårder, byer og vulkanske grotter

Fargesprakende byer, deilige strender, frodige vingårder, spennende grotter i vulkanske høyfjell... høydepunktene er mange i løpet av Espnes' ni netters rundtur i Chile.

9 netter fra kr 24.000 pr. pers i dbl. rom som inkluderer:

  • alle flybilletter
  • togbillett
  • overnatting på 4* hotell i følge program
  • utflukter og måltider i følge program

Santiago de Chile, Santa Cruz, Valaraiso

I løpet av turen vil du bl.a. få oppleve den spennende storbyen Santiago, vinsmaking i Santa Cruz, lokale spesialiteter på hyggelige restauranter, kystbyene Valaraiso og Vina del Mar, halvdagstur til vulkanen Villarrica og de vulkanske grottene og mye mer.


Dag-for-dag program

Dag 1:  Ankomst og transfer til hotellet. Resten av dagen på egen hånd.

Dag 2: Halvdags bysightseeing hvor dere får se og oppleve byens største severdigheter. Resten av ettermiddagen på egen hånd.

Dag 3: I dag går reisen sørover via San Fernando og videre til Santa Cruz som ligger ved elven Tinguiririca. Santa Cruz er en livlig by i hjertet av Chiles vinområde. I løpet av dagen besøkes 2 vingårder med vinsmaking. Til lunsj serveres en typisk chilensk rett på en lokal restaurant i Santa Cruz. Om ettermiddagen blir det museumsbesøk på Colchagua museum (stengt på mandager) og overnatting i Santa Cruz.

Dag 4: Om morgenen fortsetter reisen sørover mot Curico som kan by på gode viner og attraktive steder som blant annet innsjøen Vichuquen, gamle kirker og Condell-høyden med fantastisk utsikt utover vinområdene. Lunsj på hotellet og om ettermiddagen blir det også besøk på et par vingårder med vinsmaking. Overnatting i Curico.

Dag 5: Transfer fra hotellet til togstasjonen og tog tilbake til Santiago. Ved ankomst Santiago blir det transfer til hotellet og resten av ettermiddagen på egen hånd.

Dag 6: Heldagstur til kystbyene Valaraiso og Vina del Mar. Tilbake til Santiago sen ettermiddag.

Dag 7: Om morgenen blir det transfer fra hotellet til flyplassen og videre reise med fly til byen Temuco med påfølgende transfer til Pucon. Ved ankomst Pucon er resten av dagen på egen hånd.

Dag 8: I dag blir det halvdagstur til vulkanen Villarrica og de vulkanske grottene. Ettermiddagen fri til egne aktiviteter.

Dag 9: Besøke El Huife Spa og nyte formiddagen eller ettermiddagen.

Dag 10:  Transfer fra hotellet og fly til Santiago og videre reise hjemover samme dag.

Eller ta turen til Påskeøya. Tillegg pr. person kr 13.500,- for 4 dager/3netters-kombinasjon. Se eget turforslag.

 

Reis til Chile når du vil, gjør hva du vil og vær borte så lenge du vil... Alle våre reiseforslag er fleksible og kan forvandles til ditt personlige eventyr.